Vaccinatie? Het virus bestaat niet! (I) – CommonSenseTV

vaccinatie?-het-virus-bestaat-niet!-(i)-–-commonsensetv

26-03-21 04:20:00,

[De massa] zal niet in staat zijn om te geloven in de mogelijkheid van zulk monsterlijk bedrog.

Adolf Hitler*

Tot op de dag van vandaag is het coronavirus als zodanig nooit gevonden. Desondanks blijven ‘die enge beestjes’ maar onderwerp van gesprek op de alternatieve nieuwskanalen: “Het virus is er natuurlijk wél, maar de maatregelen zijn buiten proportie”, oreren de ‘wakkeren’. “Ze hupsen maar van de een naar de ander via die vervelende ‘aerosolen’ in de lucht”, weet men te vertellen. “Vast staat dat die externe vijand er wel degelijk is”, stellen de commentaren resoluut. Niemand wil immers ook nog eens bestempeld worden tot ‘virusontkenner’.
Ontkennen betekent volgens Van Dale “niet bekennen, niet erkennen of loochenen”. Maar hoe kun je bekennen als er niets te kennen valt, of loochenen als iets er eenvoudig niet is? Het is hoog tijd dat duidelijk wordt dat het virus niet bestaat. Dit is cruciaal omdat het acuut tentoonstelt dat de maatregelen een heel ander doel dienen dan virusbestrijding. Nog wezenlijker is dat daarmee onverbiddelijk de ware aard wordt bloot gelegd van degenen die over ons heersen, alsmede hun intenties. Dan vallen de schellen van de ogen en komt massale bewustwording nabij.

Geen bewijs zonder toepassing van Koch’s Postulaten  
Heinrich Hermann Robert Koch (1843-1910) was een van de grondvesters van de moderne microbiologie. Hij bedacht de ‘gouden standaard’ waaraan je moet voldoen om een ziektekiem, zoals een bacterie, amoebe of virus, te kunnen bewijzen. Deze vier ‘postulaten’ of uitgangspunten van Koch hebben als belangrijkste eis dat de ziektekiem geïsoleerd moet worden uit de patiënt om hem te kunnen identificeren en dus bewijzen. De geïsoleerde ziektekiem moet, aldus de postulaten, vervolgens weer precies dezelfde ziekteverschijnselen geven in een gastheer om daarna opnieuw geïsoleerd te kunnen worden.

Het corona virus is echter nimmer fysiek geïsoleerd en bewezen. Het bestaat enkel uit een computer construct — een verzinsel dus — uit 2020 van de Duitse ‘wetenschapper’ en corona adviseur Christian Drosten. Net zoals het valse beeld van massasterfte werd gegenereerd met een computermodel door collega ‘wetenschapper’ en corona-adviseur Neil Fergusson om de Britse lockdown mogelijk te maken. Maar liefst een half miljoen Britten zou op korte termijn aan corona sterven, zo luidde de angstpropaganda.

Dat het virus nooit bewezen is,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: