GAVI de Vaccine Alliance is de bron van terreur achter globale lockdowns en vaccindwang – Frontnieuws

gavi-de-vaccine-alliance-is-de-bron-van-terreur-achter-globale-lockdowns-en-vaccindwang-–-frontnieuws

27-03-21 09:48:00,

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) faciliteert een wereldwijde gezondheidsdictatuur, die alle lidstaten opdraagt totalitaire lockdowns en verregaande medische verordeningen uit te voeren die regeringsinstanties en de vaccinindustrie versterken – niet de volksgezondheid.

De autoritaire aanbevelingen van de WHO werden in hoog tempo door bijna alle regeringen op aarde overgenomen.

De gedragscontroles en bestaansbeperkingen die de WHO oplegt, zijn niet gebaseerd op de gezondheid van het immuunsysteem, de geestelijke gezondheid of het algemeen welzijn.

De WHO werkt als een globale oligarchie, die alle lidstaten dwingt hun bevelen uit te voeren. In 2020 en daarna heeft de WHO bevolkingen bevolen tot isolatie, distantie en onwettige quarantaines.

De WHO heeft gedwongen DNA-oogsten en mRNA-vaccine-experimenten opgelegd, terwijl zij regeringen over de hele wereld de opdracht heeft gegeven burgerlijke vrijheden te onderdrukken en de medische staat van beleg te bevorderen.

Deze dictatuur laat een medische apartheid ontstaan – een systeem van segregatie dat gezonde mensen straft omdat zij zich niet aan de dwangregels houden.

Bill Gates Vaccine Alliance is de bron van terreur achter WHO’s lockdowns en gedwongen vaccinpaspoorten

Hoe komt de WHO aan deze beperkende medische verordeningen en gedwongen vaccinaties? Volgens WHO-insider Astrid Stuckelberger, Ph.D., dient de WHO de financiële belangen van GAVI, de door Bill Gates geleide Vaccine Alliance.

GAVI werd in 2000 opgericht en is een internationale instelling die in Zwitserland is gevestigd. GAVI werkt belastingvrij en geniet ruime immuniteit tegen strafrechtelijke sancties.

Bill Gates gebruikte GAVI en kocht zijn invloed in bij de WHO. Hij heeft in 2017 zelfs een aanvraag ingediend om lid te worden, met het voorrecht om lid te zijn van het WHO-bestuur.

Bill Gates controleert nu Swissmedic, de FDA van Zwitserland, op grond van een overeenkomst tussen Gates, de WHO en de Zwitserse regelgevende instantie voor de distributie van vaccins.

Door de WHO te controleren, sluist Gates tientallen miljarden dollars door zijn GAVI Vaccine Alliance, met de uiteindelijke macht om de lidstaten te controleren.

Als controleur van informatie en arbiter van de wetenschap hebben Gates en de vaccinindustrie de macht om profylactica, behandelingen, fytonutriënten, adaptogenen en antivirale middelen te onderdrukken.

Bill Gates en GAVI zijn de bron van de gruwel achter de WHO, de verboden,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: