Klachten van het coronavirus lijken op de klachten van EHS (elektrogevoeligheid).

klachten-van-het-coronavirus-lijken-op-de-klachten-van-ehs-(elektrogevoeligheid).

27-03-21 08:57:00,

                De onzichtbare, reukloze en kunstmatige elektromagnetische velden als een deken over de huizen.

Op 22 maart voegen onderzoekers nieuwe symptomen toe aan het coronavirus-lijstje: gehoorverlies en tinnitus.

Klachten die bij corona voorkomen én ook bij overgevoeligheid voor straling (EHS) zijn:
-benauwdheid;
-prikkeling van de huid;
-vermoeidheid;
-hartkloppingen/hartritmestoornissen;
-hoofdpijn met evenwichtsstoornissen;
-gewrichts- of spierpijn;
-hersenmist (niet in staat om helder te denken);
-slecht kunnen slapen;
-evenwichtsstoornissen;
-tinnitus (een constante piep in de oren);
-gehoorverlies.

De wetenschappers van de Universiteit van Manchester en het Manchester Biomedical Research Centre merken op dat in de optelsom van 24 studies bijna 15 procent van de mensen die besmet raakten met het coronavirus aan tinnitus (oorsuizingen) leden, en bijna 8 procent aan gehoorverlies. 7 procent zou dan weer lijden aan evenwichtsstoornissen. “Sommige mensen melden ook dat die gehoorproblemen ook na hun besmetting blijven aanhouden”, aldus professor Kevin Munro.

Onderzoek wijst uit dat het nog niet duidelijk is hoe Covid-19 soortgelijke problemen zou kunnen veroorzaken. “Maar als die cijfers bestendigd worden en we met zekerheid kunnen vaststellen dat 7 tot 15 procent van alle coronapatiënten aan die symptomen lijdt, moeten we dat heel serieus nemen”, aldus Munro. Er zijn wel nog veel onbekende factoren, erkent de professor.

De onderzoekers van de geanalyseerde studies maakten gebruik van vragenlijsten en medische dossiers. De wetenschappers voeren daarom momenteel een meer gedetailleerde klinische studie uit, die zou moeten uitwijzen of en hoeveel patiënten dergelijke symptomen vertonen.

Laten ze hun wetenschappelijke visie toch maar eens op de uitrol van 5G werpen, dan is het antwoord duidelijk!

Heb ik nu corona of ben ik elektrogevoelig?
Voor de betreffende mensen is het lastig om de klachten goed in te schatten. Of het de oorzaak is van het coronavirus of een gevoeligheid van de kunstmatige elektromagnetische velden. Veel mensen zijn al stralingsovergevoelig gemaakt door 2G, 3G en 4G. Een nieuwe groep mensen komt er na de introductie van 5G bij. De uitrol van 5G die ‘toevallig’ samenvalt met de uitbraak van het coronavirus. Want veel klachten veroorzaakt door straling komen ook voor bij corona!

En deze klachten komen al sinds de introductie van 2G in de nabije omgeving,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: