Eerst kwam het aanbidden van Azteekse oorlogsgoden, nu is het ‘Satan’ gympen met MENSENBLOED – is Amerika in orde? – Frontnieuws

eerst-kwam-het-aanbidden-van-azteekse-oorlogsgoden,-nu-is-het-‘satan’-gympen-met-mensenbloed-–-is-amerika-in-orde?-–-frontnieuws

28-03-21 07:25:00,

President Joe Biden heeft gezegd dat de VS de wereld zal leiden door de “kracht van ons voorbeeld.” Californië laat kinderen nu Azteekse goden van mensenoffers aanbidden en er is een virale campagne voor 1.000 dollar op maat gemaakte ‘Satan’ gympen.

Voor een luttele 1.018 dollar kunnen zo’n 666 “gelukkige” Amerikanen op 29 maart “Satanschoenen” kopen, een variant op Nike’s Air Max sneakers uit 1997 met een duivels thema. De luchtbel binnenin zal worden gevuld met rode inkt en “een druppel menselijk bloed”, volgens een promotietweet die vrijdag viraal ging, bericht RT.

MSCHF x Lil Nas X “Satan Shoes” 🏹

👟Nike Air Max ’97
🩸Contains 60cc ink and 1 drop of human blood
🗡️666 Pairs, individually numbered
💰$1,018
🗓️March 29th, 2021 pic.twitter.com/XUMA9TKGSX

— SAINT (@saint) March 26, 2021

De prijs is een verwijzing naar het Bijbelvers dat op de schoen is gegraveerd – “Ik zag Satan als een bliksem uit de hemel vallen”, uit Lucas 10:18. De aangepaste sportschoenen zijn blijkbaar een samenwerking tussen het bedrijf MSCHF (Mischief) en rapper Lil Nas X.

In wat een opmerkelijk toeval moet zijn, heeft de rapper net een videoclip uitgebracht  waarin hij “met een stripperpaal de hel in rijdt en de duivel een lapdance geeft”.

De “Satanschoenen” werden aangekondigd net een week nadat Californië het “etnisch leerplan” had aangenomen, tot lof van de mainstream media, die beweerden dat het bedoeld was om een einde te maken aan haat en racisme. CNN was er vol lof over. Californië is per slot van rekening de staat die de fakkel van de slimheid opsteekt om het pad naar Vooruitgang te verlichten voor de rest van Amerika, of zoiets.

Natuurlijk zit het venijn in de details, zoals basisschoolkinderen Azteekse goden laten aanroepen om hen te bekrachtigen als “strijders” voor sociale rechtvaardigheid. Onder hen is de “revolutionaire geest” Huitzilopochtli, de godheid van oorlog en zon – en ontvanger van duizenden mensenoffers.

In de moderne narratieven worden de Azteken afgeschilderd als onderdrukte “gekleurde mensen” die het slachtoffer werden van “blanke onderdrukkers” in de vorm van Spaanse conquistadores, waarbij ongemakkelijke feiten zoals het feit dat de Azteken andere Meso-Amerikaanse volkeren afslachtten om torens van schedels te maken,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: