Je weigert je te laten vaccineren, maar ben je klaar om een uitgestotene te zijn? – Frontnieuws

je-weigert-je-te-laten-vaccineren,-maar-ben-je-klaar-om-een-uitgestotene-te-zijn?-–-frontnieuws

28-03-21 07:41:00,

Laten we er even van uitgaan dat de vaccinatiecampagne wordt geleid door mensen die echt een einde willen maken aan de huidige crisis en het land weer “normaal” willen maken. Laten we ook aannemen dat zij geloven dat massale vaccinatie de beste manier is om dat doel te bereiken door de verspreiding van het virus te voorkomen en zo het aantal doden te verminderen. Is dat voldoende rechtvaardiging om critici van het vaccin het zwijgen op te leggen en in het hele land een hersenspoeloperatie uit te voeren om de publieke opinie te beheersen?

Nee, dat is het niet. Mensen moeten beide kanten van het verhaal horen, in feite is dat de enige manier waarop zij een geïnformeerde beslissing kunnen nemen over hoe zij verder willen gaan. De media heeft niet het recht om de ether te beheersen en te bepalen wat mensen horen en zien. En ze hebben niet het recht om opzettelijk de medische professionals en andere deskundigen uit te sluiten wier mening in strijd is met het officiële narratief. De enige manier waarop mensen hun geïnformeerde toestemming voor vaccinatie kunnen geven, is als zij in staat zijn zelf de risico’s en voordelen af te wegen. Maar dat is alleen mogelijk als zij toegang hebben tot een groot aantal verschillende informatiebronnen, wat op dit moment niet het geval is. In toenemende mate is de enige boodschap die de meeste mensen horen die welke door de regering in samenwerking met de top van het bedrijfsleven en andere elites wordt verstrekt. Traditioneel wordt dit soort staatsmedia “propaganda” genoemd, een term die hier zeker van toepassing is, schrijft auteur Mike Whitney op The Unz Review.

Je hoeft geen genie te zijn om uit te vinden hoe dit het debat over vaccins heeft beïnvloed, namelijk dat er geen debat is. De sceptici zijn weggezet als antivaccin gekken, terwijl een geheel nieuw stelsel van experimentele vaccins wordt geprezen als een “wondermiddel”. Tegelijkertijd doet de regering – die zich heeft geschaard achter de industrie die zij geacht wordt te reguleren – alles wat in haar macht ligt om mensen onder druk te zetten zich te laten vaccineren. Wat we zien is de meest extravagante Madison Avenue “productlancering” in de 245-jarige geschiedenis van Amerika, en het komt van alle kanten op ons af. Het is vrijwel onmogelijk om de tv of de radio aan te zetten zonder overspoeld te worden met het ene na het andere emotionele vignet dat allemaal gericht is op het promoten van vaccinatie.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: