Onzichtbare nepcatastrofes en onheilsdreigingen – Climategate Klimaat

onzichtbare-nepcatastrofes-en-onheilsdreigingen-–-climategate-klimaat

28-03-21 07:49:00,

Dr. Patrick Moore’s nieuwste boek ‘Fake Invisible Catastrophes and Threats of Doom’ (Onzichtbare nepcatastrofes en onheilsdreigingen) is een nummer 1 best-seller in twee categorieën op Amazon! Zijn boek ontleedt de paniekverhalen in de media van vandaag die gebaseerd zijn op dingen die ofwel onzichtbaar zijn, zoals CO2 en straling, of zeer afgelegen, zoals ijsberen en koraalriffen.

Auteur: Anoniem.

Vertaling: Martien de Wit.

Hier is dr. Patrick Moore’s beschrijving van zijn unieke stellingname zoals wordt gepresenteerd in ‘Fake Invisible Catastrophes and Threats of Doom’.

“Op een dag drong het tot me door dat de meeste paniekverhalen in de media van vandaag gebaseerd zijn op dingen die ofwel onzichtbaar zijn, zoals CO2 en straling, of erg afgelegen, zoals ijsberen en koraalriffen. De gemiddelde mens kan de waarheid van deze beweringen dus niet zelf waarnemen en verifiëren. Ze moeten erop vertrouwen dat activisten, de media, politici en wetenschappers – die allemaal een enorm financieel en/of politiek belang hebben bij het onderwerp – hen de waarheid te vertellen. Dit is mijn poging, na 50 jaar als wetenschapper en milieuactivist, om de verkeerde informatie en regelrechte leugens te ontmaskeren die worden gebruikt om ons en onze kinderen bang te maken voor de toekomst van de aarde. Directe waarneming is de basis van wetenschap. Zonder geverifieerde observatie is het niet mogelijk de waarheid te kennen. Dat is waarop dit boek gericht is.”

Het boek bevat 98 kleurenfoto’s, illustraties en grafieken. Een belangrijke doelgroep zijn ouders die niet akkoord gaan met het ‘progressieve’ schoolprogramma en het alarmisme over de toekomst van de beschaving en de natuurlijke wereld. Dr. Moore hoopt dat deze ouders zijn boek zullen lezen en het zullen doorgeven aan hun kinderen op de middelbare school en oudere kinderen om hen een alternatief te geven voor de sombere toekomst die voorspeld wordt door de onheilsprofeten. Ook veel ander publiek zal het boek informatief en overtuigend vinden.

In 11 hoofdstukken wordt de lezer duidelijk gemaakt dat de burgers verkeerd worden voorgelicht door vele onheilsprofeten over het milieu, met informatie die zij zelf niet kunnen verifiëren. Ons wordt verteld dat kernenergie zeer gevaarlijk is, terwijl de cijfers aantonen dat het een van de veiligste technologieën is. Er wordt ons verteld dat ijsberen binnenkort zullen uitsterven,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: