Verpleegster neemt ontslag wegens coronaleugens: ‘Wie zwijgt, stemt toe’

verpleegster-neemt-ontslag-wegens-coronaleugens:-‘wie-zwijgt,-stemt-toe’

28-03-21 12:57:00,

Homepagina » Mens en Dier » Verpleegster neemt ontslag wegens coronaleugens: ‘Wie zwijgt, stemt toe’

Foto: Unsplash

in Mens en Dier
28 maart 2021 13:20

Kirsty Miller, één van de ‘helden’ uit de Britse zorg, besloot vijf weken geleden ontslag te nemen. Deze week was haar laatste dienst. Op Facebook sprak de verpleegster zich in een videoboodschap uit over ‘de leugens en corruptie van de overheid’. Dat mocht niet van Big Tech: al snel verdween haar account van het platform, alsof ze nooit had bestaan. Ook haar Instagram- en Twitter-pagina zijn offline.

Sommigen hadden de beelden uit voorzorg al opgeslagen en inmiddels verspreidt het filmpje zich als een lopend vuurtje op social media. “Wie zwijgt, stemt toe. De ziekenhuizen liggen niet vol. De bedden zijn niet allemaal bezet. Afdelingen zijn gesloten. Er zijn maar heel weinig mensen overleden,” zegt Kristy.

Doodsbang

De verpleegster legt uit dat de lockdowns van kracht blijven om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen zich laten vaccineren. “Er is geen noodtoestand. De ziekenhuizen hebben het niet druk. Ze hebben het nooit druk gehad. We hebben nog geen griep gezien. Wie zien ieder jaar griep.”

Kirsty zegt verder dat veel van haar collega’s er ook genoeg van hebben, maar zich niet durven uit te spreken omdat ze doodsbang zijn hun baan te verliezen. “Ik doe er niet langer aan mee,” benadrukt ze.

Het is genoeg geweest

Ze heeft naar eigen zeggen van dichtbij gezien wat het coronavaccin met mensen kan doen. Ernstige bijwerkingen worden volgens haar niet gemeld. Als zorgmedewerkers zich uitspreken over de schade die de vaccins toebrengen, kunnen ze hun biezen pakken, zegt de verpleegster, die na elke dienst ‘knallende koppijn’ had als gevolg van de mondkapjes die ze moest dragen.

“Het is genoeg geweest. Geen leugens meer. Ik moet me uitspreken.”

Part 2
Source: https://t.co/pAPOSq9LK3 pic.twitter.com/TyjmU8lJJ3

— conspiracyguy (@factrealist1) March 27, 2021

4.8
57
stemmen

Beoordeel dit artikel

Vond je dit interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: