Wie schudt er met de pot? – Frontnieuws

wie-schudt-er-met-de-pot?-–-frontnieuws

28-03-21 07:30:00,

“Als je zowel 100 rode vuurmieren als 100 grote zwarte mieren vangt, en ze in een pot stopt, zal er in het begin niets gebeuren. Maar als je de pot met geweld schudt en ze weer op de grond dumpt, zullen de mieren vechten tot ze elkaar uiteindelijk doden. Het punt is dat de rode mieren denken dat de zwarte mieren de vijand zijn en vice versa, terwijl in werkelijkheid de echte vijand de persoon is die de pot heeft geschud. Dit is precies wat er gebeurt in de samenleving van vandaag. Liberaal versus Conservatief. Zwart vs. Blank. Pro-mondkapje vs. Anti-mondkapje. Vaccin vs. Anti-vaccin. Rijk vs. Arm. Man vs. Vrouw. Agent vs. Burger. De echte vraag die we ons moeten stellen is wie de pot schudt… en waarom?” – Shera Starr

Een paar weken geleden zag ik bovenstaand citaat in Jeff Thomas’ artikel Learning from Ants, en sindsdien galmt het nog na in mijn hoofd. Het is een perfecte analogie voor wat er al jaren in dit land gebeurt, waarbij de kruik de laatste tijd sneller door elkaar wordt geschud dan een stemmentelling van Biden om 3:00 uur ’s nachts in een kantelstaat. Iedereen in dit land, en de wereld, zit elkaar naar de keel. Wie schudt er met de pot? Waarom schudden ze met de pot? Waarom willen ze dat we elkaar bevechten?, schrijft TheBurningPlatform.

Als ze ons gefocust houden op het bevechten van elkaar, geloven ze dat we hun verwerpelijke criminaliteit niet zullen opmerken, terwijl ze de massa’s manipuleren door middel van psychologische manipulatie en het gebruik van propagandatechnieken om hun gewenste narratief door te drukken. Als je iemand vraagt, wie schudt er met de pot? – zullen ze waarschijnlijk antwoorden op basis van het standaard links versus rechts, liberaal versus conservatief, blank versus zwart paradigma dat is gecreëerd door degenen die van conflicten profiteren. Het is altijd een veilige gok om het geld te volgen wanneer je de schuldigen probeert te identificeren.

De verhoogde intensiteit van manipulatie door diegenen die aan de touwtjes trekken van de maatschappelijke onvrede, onthult veel over hun niveau van wanhoop in het creëren van meer chaos, omdat het ontwaken van meer mensen voor de waarheid, hun rijkdom, macht en controle in gevaar brengt. Zij hebben het afgelopen jaar de schuddende kracht tot elf opgevoerd,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: