Canadese sportschool introduceert omgekeerde vaccinpas – gevaccineerden worden geweigerd – Frontnieuws

canadese-sportschool-introduceert-omgekeerde-vaccinpas-–-gevaccineerden-worden-geweigerd-–-frontnieuws

29-03-21 11:06:00, © Government of Prince Edward Island / Flickr (CC BY-NC-ND 2.0)
Een sportschoolhouder in Canada schrijft op zijn Facebook-pagina dat hij alle klanten weigert die het experimentele Covid-19-vaccin nemen, een omgekeerde versie van de vaccinplicht die op steeds meer plaatsen wordt ingevoerd.

Hij wijst erop dat het vaccin niet voldoende is getest en dat het een potentieel gezondheidsrisico voor zijn klanten en werknemers kan inhouden. Dit is wat de sportschool eigenaar schrijft:

Let op: om de veiligheid van onze medewerkers en bestaande klanten te waarborgen, accepteert CP Fitness geen nieuwe klanten voor personal training die het experimentele vaccin hebben genomen.

Deze beslissing is genomen in overleg met onze verzekeringsmaatschappij en met onze gezondheidsdeskundigen. De onbekende gezondheidseffecten van het mRNA-vaccin vallen niet onder onze verantwoordelijkheid. Wij hebben ook rekening gehouden met de gemelde bijwerkingen, zoals virusuitscheiding, toevallen en overlijden. Wij verontschuldigen ons als dit enig ongemak heeft veroorzaakt, en wij zullen ons beleid opnieuw evalueren zodra de klinische proeven van de experimentele injecties in 2023 zijn afgerond. Dank u.

Onder het bericht van de sportschoolhouder heeft Facebook een zogeheten “factsheet” opgenomen, die luidt: “Covid-19 vaccins ondergaan vele veiligheids- en werkzaamheidstests voordat ze worden goedgekeurd. Bron: de Wereldgezondheidsorganisatie”.

Dit ondanks het feit dat het vaccin in minder dan een jaar is geproduceerd en uitgerold.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Prominent viroloog: Covid-19 pandemie is ‘de grootste hoax ooit gepleegd’ en mondkapjes, sociale afstandelijk en lockdowns ‘moeten morgen allemaal stoppen’

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: