Demonstreren is sinds zondag een misdrijf in bananenrepubliek NL – De Lange Mars Plus

demonstreren-is-sinds-zondag-een-misdrijf-in-bananenrepubliek-nl-–-de-lange-mars-plus

29-03-21 11:33:00, Veteraan op het Museumplein, met op de achtergrond de ballonnen van #HartvoorVrijheid. Ook hij werd afgevoerd als een crimineel door de ME.

Het demissionaire regime vervolgt de naar schatting vijfhonderd aangehouden koffiedrinkers als misdadigers. Demonstreren is voor de tijdelijke regering voortaan een misdrijf. De ooit zo bejubelde Nederlandse vrijheid van meningsuiting is door de bende van Rutte gedegradeerd tot een overtreding waarvoor je een strafblad kunt krijgen. De grondwet is opgevreten door de coronamaatregelen.

Veteranen

Rond twee uur zondagmiddag de 28e maart stellen ongeveer 50 veteranen zich op. in twee rijen Zij vormen een indrukwekkend kordon voor de demonstranten/koffie drinkers die protesteren tegen de coronamaatregelen.

De oudgedienden, die vorige week door de oude media niet serieus genomen werden, staan strak en respectvol in de houding tegenover de Mobiele Eenheid van de politie op het Museumplein in Amsterdam.
Als een beschermende buffer voor de vreedzame burgers tegenover het politiegeweld.

Met dank aan Sodis Vita

Een uur lang staan de autoriteiten toe dat de koffiedrinkers hun protesten uiten met zang, spreekkoren, spandoeken en gezelligheid.

Dan geldt rond 15 uur ineens een noodverordening, alsof iemand bij justitie of een lid van de beruchte veiligheidsdriehoek het op zijn zenuwen heeft gekregen.

De ME bedreigt de veteranen met de wapenstok. Waterkanonnen spuiten de mensen op het plein weer nat, zoals in de meeste voorgaande uitgaven van deze middagen. Deze duiken traditiegetrouw weg achter hun paraplu’s en waterwerende zeilen. En maken er het beste van.

Samen met de veteranen zijn zij de ware helden die ons verrutte land rijk is. Zij trotseren machtsmisbruik, intimidatie door de ME robocops en de kou van het watergordijn dat de waterkanonnen volstrekt onnodig over de mensen heen spuiten.

Dit terwijl de aanwezigen volstrekt geweldloos en vreedzaam hun koffiekransjes vieren.

Insluiting

Al snel daarna sluit de politie met overvalwagens en ME’ers een groep van circa 500 mensen in, zij kunnen en mogen geen kant meer uit.

Anna Zeven, Mirjam en Mordechai Krispijn. Ook ingesloten.

De politie scheidt hen doelbewust af van de rest, omdat ze een grotere groep mensen niet administratief kunnen behappen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: