Dr Tenpenny: “Mensen zullen 1 a 2 jaar na vaccinatie beginnen te sterven.” – De Lange Mars Plus

dr-tenpenny:-“mensen-zullen-1-a-2-jaar-na-vaccinatie-beginnen-te-sterven.”-–-de-lange-mars-plus

29-03-21 11:14:00, 123rf – depopulatie –

Dr Sherri Tenpenny had een gesprek met Reinette Senum over vaccinaties, een onderwerp dat zij al meer dan twintig jaar intensief bestudeert. Tenpenny neemt geen blad voor de mond. Zij zegt waar het op staat en haar conclusies over wat zich wereldwijd afspeelt op het ogenblik zijn schokkend. Zij ziet dat een volkerenmoord aan de gang is.

Tenpenny

Zij is een osteopathisch arts sinds 1985 en heeft een praktijk voor integrale geneeskunde waarin zoals ze zegt zij mensen helpen om van de farmaceutische medicijnen af te komen. In het jaar 2000 is ze geïnteresseerd geraakt in vaccinaties, die ze zelf in haar jeugd nooit heeft gekregen. Ze is 63 jaar en vertelt dat in haar jeugd haar immuunsysteem heeft gedaan waarvoor het bedoeld is. Ondertussen heeft ze talloze publicaties over vaccinaties op haar naam staan. Ook heeft ze twee boeken over dit onderwerp geschreven.

Ze voorspelt dat de mensen de gevolgen van de covid vaccinaties gaan zien vanaf vier tot veertien maanden na inenting.

Leven of dood

“Wij zijn een grens gepasseerd. Het gaat nu om leven of dood.”
In de VS, vertelt de dokter, zijn na een maand van 1 miljoen vaccinaties al 40.000 gevallen van bijwerkingen geregistreerd. “Houd daarbij rekening dat slechts tien procent van de gevallen gemeld worden.” Het zijn er met andere woorden in werkelijkheid een tienvoud. (Lees hier verder)

Zij voorspelt vreselijke gevolgen. “Mensen zullen beginnen te sterven in een jaar, ander half tot twee jaar na inenting. Heel veel mensen zullen vreselijk ziek worden.

Waarschijnlijk zullen de meeste artsen dan zeggen, “Oh, het is een nieuwe variant, we zullen een extra dosis vaccin geven.”

(Gezonde mensen vaccineren is natuurlijk de natte droom van iedere winstbeluste farmaceut, gezonde mensen gaan dus ook ziek worden, waardoor ze straks de gehele wereldbevolking als klant zullen hebben, dankzij hun afschuwelijke vaccinaties, red.)

mRNA

Net als veel van haar collega’s zegt ook zij dat de mRNA techniek nooit eerder in vaccins is gebruikt.
Er wordt een stukje van de genen van het virus gebruikt (spike eiwit). Dit injecteren ze in het lichaam.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: