Great Reset: Insecten eten en rioolwater drinken is de toekomst, verkondigt het Wereld Economisch Forum – Frontnieuws

great-reset:-insecten-eten-en-rioolwater-drinken-is-de-toekomst,-verkondigt-het-wereld-economisch-forum-–-frontnieuws

29-03-21 11:18:00, De ongekozen zelfbenoemde globale elites van het Wereld Economisch Forum (WEF) hebben een video geplaatst waarin zij ons plebs toespreken over hoe “het kweken van insecten een steeds grotere rol zal gaan spelen in ons leven – vooral in onze voeding”.

Het WEF staat aan de wieg van de zogeheten “Great Reset“, oftewel het idee dat na de pandemie de wereldeconomie volledig moet worden omgevormd. Volgens hun debiele video moeten wij gepeupel er zeker van zijn dat insecten “rijk zijn aan eiwitten, gezonde vetten en vitaminen, en op schaal kunnen worden gekweekt met een minimale voetafdruk”.

Zoals opgemerkt op InfoWars, is dit niet de eerste keer dat de globalisten schurken hebben voorgesteld dat mensen insecten eten. Eerder deze maand publiceerde TIME magazine “een opiniestuk waarin werd geklaagd dat mensen moeten overstappen op het eten van insecten om klimaatverandering tegen te gaan”. Een rapport van de Verenigde Naties onderzoekt “de vele dimensies van het verzamelen en kweken van insecten als een levensvatbare optie voor het verlichten van voedselonzekerheid”.

Andere artikelen van het WEF zijn:

“Goed eten: waarom we binnenkort misschien insecten zullen eten”
“Hoe krijg je mensen zover dat ze insecten eten en rioolwater drinken”
“Deze Londense insectenboerderij verandert de manier waarop we eten”
“Mensen, insecten en de verschuiving naar een nieuwe manier van eten”

Kijk:

Video’s via Rairfoundation.

Hier is een andere WEF video die het eten van insecten aanmoedigt, geplaatst op Twitter: “Het kan niet lang meer duren voordat we allemaal een zak eetbare insecten kunnen kopen in onze plaatselijke supermarkt”, verkondigt het gelinkte artikel.

Ierse dokter onthult ‘Great Reset’ agenda achter Covid-hoax in indrukwekkende video

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: