Het Nieuwe Normaal vereist een NIEUWE Reactie – Frontnieuws

het-nieuwe-normaal-vereist-een-nieuwe-reactie-–-frontnieuws

29-03-21 11:35:00,

Onlangs kondigde een prominente Covid-skepticus op Twitter aan bereid te zijn een politieke partij of “beweging” op te richten om zich te verzetten tegen lockdowns.

Verschillende mensen spraken hun steun uit.

Ik begrijp de goede bedoeling achter dit idee, maar wij bij Off-Guardian vinden het een grote verspilling van energie – en dat hebben we gezegd, schrijft Catte Black.

We kregen een stortvloed van antwoorden van marxisten en socialisten die ons vertelden dat de mensen zich moeten “organiseren” om het Nieuwe Normaal te kunnen verslaan.

Wel, ja, daar ben ik het mee eens. Maar wat betekent ‘organiseren’ in een tijdperk van valse ‘consensus’, gemanipuleerde verkiezingen en pseudo-links fascisme?

Betekent het de zoveelste “politieke partij” oprichten met regels, hiërarchieën en leiders?

Betekent het lippendienst bewijzen aan het seniele, corrupte oude systeem van de representatieve “democratie” waarvan we WETEN dat het bedisseld en een fundamentele leugen is?

Ik denk van niet.

Ik denk dat het Nieuwe Normaal een Nieuwe Reactie vereist.

Dit is niet 2003 en de anti-oorlogsprotesten. Dit is niet 1984 en de staking van de mijnwerkers. Deze strijd is eigenlijk potentieel veel meer winbaar. Omdat het er niet om gaat een verandering van actie af te dwingen bij wezens op afstand die er niets om geven en niet willen luisteren. Het gaat over het bereiken van gewone mensen. Onze vrienden, familie, gemeenschap.

Waar we voor staan is niet alleen een nieuw niveau van tirannie, maar een nieuw soort tirannie. Eén die meer vereist dan passieve gehoorzaamheid of niets doen van mensen om hun status quo te behouden.

Het Nieuwe Normaal vraagt van mensen dat ze dingen doen om dat Normaal positief te versterken, en niet alleen maar passief instemmen. Mensen wordt gevraagd hun dagelijks leven fundamenteel te veranderen en pro-actief dingen te DOEN die hen en hun dierbaren ongemak bezorgen, verarmen of in gevaar brengen. Er wordt hen gevraagd mondkapjes te dragen, binnen te blijven, contact te weigeren, winkels te sluiten, allemaal als individuele geloofsdaden in de waarheid en de realiteit van het narratief.

Dit betekent dat het niet in de eerste plaats de PTB [Powers That Be, red.] is die dit verhaal afdwingt – het zijn individuele mensen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: