Pathologie professor noemt mondkapjes ‘devil in disguise’ en heimelijke ‘pandemie aandrijver’ – Xandernieuws

pathologie-professor-noemt-mondkapjes-‘devil-in-disguise’-en-heimelijke-‘pandemie-aandrijver’-–-xandernieuws

29-03-21 10:59:00,

Ouderen, kinderen en chronisch zieken zijn de eerste slachtoffers van de uiterst schadelijke mondkapjesplicht. (Afbeelding: (2)).

—————————————————————————————————————————————–

‘Iedere mondkapjesdrager krijgt een vorm van dyspneu, met allerlei kwalen en psychologische-organische veranderingen als gevolg’ – ‘Als je wordt ‘beschermd’ tot de dood erop volgt ben je óók gestorven’

—————————————————————————————————————————————–

Uit tal van oudere en recente onderzoeken is gebleken dat mondkapjes na vaccinaties een van de meest kwalijke maatregelen zijn waarmee sinds 2020 de potentieel grootste misdaad tegen de mens(elijk)heid ooit wordt uitgevoerd. De gezaghebbende Duitse pathologie professor dr. Arne Burkhardt legt in een 50 pagina’s tellend rapport uit welke vernietigende gevolgen het dragen van mondkapjes op onze gezondheid heeft, en daardoor de zogenaamde ‘pandemie’ niet tegengaat, maar juist in stand lijkt te houden. Dat is andermaal een duidelijke aanwijzing dat alle maatregelen daar opzettelijk voor lijken te zijn ingevoerd en tot in het oneindige voor worden verlengd.

De 76 jarige dr. Burkhardt had 18 jaar de leiding over het Pathologische Institut in Reutlingen, en is gastprofessor in Japan, de VS, Korea, Zweden, Maleisië en Turkije. Sinds het begin van de coronacrisis verzamelde hij zoveel mogelijk materiaal, informatie en bewijs, en kwam tot de conclusie dat mondkapjes voornamelijk een politiek instrument zijn die de gezondheid eerder beschadigen dan beschermen.

De titel van zijn rapport ‘Pathologie van het dragen van mondkapjes, Het mondkapje: ‘Devil in Disguise’ – heimelijke pandemie aandrijver?’ laat er dan ook geen misverstand over bestaan. Het veelvuldig verplicht afdekken van de ademhalingswegen van ieder mens is een extreem ingrijpende maatregel waar eerst gedegen wetenschappelijk onderzoek naar had moeten worden verricht. Dat ontbreekt echter compleet, en uit de studies die er al waren of die tijdens de pandemie met grote groepen werden verricht is gebleken dat mondkapjes op zijn best niet of nauwelijks helpen tegen de verspreiding van een virus.

Inbreuk op lichamelijke integriteit en vitale lichaamsfuncties

Daar staan echter wel grote risico’s voor de gezondheid tegenover, zo betoogt dr. Burkhardt. Het mondkapje is beslist geen schadeloos ‘kledingstuk’, maar betekent een inbreuk op de lichamelijke integriteit, en vormt een direct gevaar voor de vitale lichaamsfuncties van de drager. Het is objectief aangetoond dat mondkapjes allerlei kwalen en psychologische-organische veranderingen veroorzaken, en tenminste één typerend algemeen ziektebeeld veroorzaken: mondkapjes-dyspneu (= ademnood,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: