24 wereldleiders pleiten voor snelle oprichting wereldwijde WHO-vaccindictatuur – Xandernieuws

24-wereldleiders-pleiten-voor-snelle-oprichting-wereldwijde-who-vaccindictatuur-–-xandernieuws

30-03-21 06:51:00,

—————————————————————————————————————————————–

‘Niemand is veilig totdat iedereen veilig is’ = Iedere wereldburger zal zich straks verplicht moeten laten vaccineren – Hoogste New Agers verwachtten in 2012 het begin van de nieuwe Luciferiaanse wereldorde: 2012 = 2021?

—————————————————————————————————————————————–

24 wereldleiders, waaronder de Duitse kanselier Angela Merkel, de Franse president Macron en de Britse premier Johnson, hebben een brief ondertekend waarin ze pleiten voor een verdrag waarmee een wereldwijde WHO-vaccindictatuur mogelijk wordt gemaakt. Natuurlijk wordt dat niet letterlijk zo gesteld, maar het komt er overduidelijk op neer dat alle landen onder het mom van ‘voorbereid zijn op pandemieën’ hun nationale en medische soevereiniteit moeten overdragen aan een wereldwijd bestuur. Dit is precies waar we in januari 2020 voor waarschuwden, namelijk dat het coronavirus zal worden misbruikt voor de oprichting van een dictatoriale communistische wereldregering, wat naar mijn stellige overtuiging het hardste en meest anti-humane regime zal worden dat deze planeet ooit heeft gekend, al zal het zich als exact het omgekeerde presenteren.

Het schokkendste bewijs hiervoor is de openlijk geuite stelling ‘Niemand is veilig totdat iedereen veilig is’, op zich al een absurd uitgangspunt, aangezien het leven niet zo werkt, nooit zo gewerkt heeft en ook nooit zo ZAL werken, aangezien iedereen dan permanent gedwongen thuis zou moeten blijven. Dan negeren we maar even dat de meeste ongelukken juist thuis gebeuren.

‘In een tijd dat Covid-19 onze zwakheden en verdeeldheden heeft uitgebuit, moeten we deze gelegenheid aangrijpen en samenkomen als een globale gemeenschap voor vreedzame samenwerking die zich tot na deze crisis uitstrekt,’ is in de brief een van inmiddels uitgekauwde argumenten om een einde te maken aan ‘isolationisme en nationalisme.’ (1)

Het uiteindelijke doel: dwingende vaccinatieplicht voor alle wereldburgers

Ook de rest van de brief is niets anders dan het inmiddels doodvermoeiende en holle gebral om eenheid af te dwingen, zogenaamd omdat dit het beste zou zijn voor de mensheid, terwijl er in realiteit iets totaal anders mee wordt gerealiseerd en er een gruwelijke dystopie mee zal worden gecreëerd.

‘Niemand is veilig totdat iedereen veilig is’ is namelijk een nauwelijks verhuld dreigement aan het adres van mensen die zich niet willen laten injecteren met experimentele gen-manipulerende stoffen die als ‘vaccins’ aan de man (en vrouw en kind) worden gebracht.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: