COVID – Bio-ethiek, Eugenetica en Dodenpanelen – een waarschuwing – Frontnieuws

covid-–-bio-ethiek,-eugenetica-en-dodenpanelen-–-een-waarschuwing-–-frontnieuws

30-03-21 01:12:00,

“Er is een samenzwering in dit land om elke man, vrouw en kind te verslaven. Voordat ik dit hoge en nobele ambt verlaat, ben ik van plan dit complot te ontmaskeren.” – John F. Kennedy

Op 11 maart 2020, een jaar geleden, trad de wereldwijde lockdown in werking. 193 lidstaten van de VN sloten unaniem hun grenzen, economieën en levensgemeenschappen. Het was het begin van de economische en sociale vernietiging van de planeet – allemaal door een onzichtbare vijand, een Coronavirus dat nooit de hele wereld tegelijk had kunnen treffen, schrijft Peter Koenig.

Dus, wat is het plot?

In 1935, 86 jaar geleden, zei Dr. Arthur Guett, Nazi directeur van Volksgezondheid:

“Misplaatste ‘naastenliefde’ moet verdwijnen, vooral tegenover inferieure of asociale levende wezens. Het is de hoogste plicht van een natiestaat om alleen aan het gezonde en erfelijk gezonde deel van het volk leven en levensonderhoud te schenken, teneinde het behoud van een erfelijk gezond en raszuiver volk voor alle eeuwigheid veilig te stellen…”

De woorden die bijna een eeuw geleden werden uitgesproken door Dr. Guett, Adolf Hitler’s directeur van Volksgezondheid, doen ons vandaag nog steeds huiveren.

En toch klinken ze waar en precies naar de zin van de eugenisten van vandaag. Dergelijke gedachten zouden het grote publiek angst moeten inboezemen – tenzij het grote publiek in het duister wordt gehouden over wat het werkelijke plan is van de globalistische cabal achter de Covid-zwendel.

Het is drieledig: totale controle over de mensheid, zoals in de “One World Order”; verschuiving van bezittingen en middelen van het midden en de onderkant van de samenleving naar de weinigen aan de top; en – drastische vermindering van de wereldbevolking.

Deze video Bio-ethiek en de Nieuwe Eugenetica illustreert het best wat de eugenisten van de wereld in gedachten hebben wanneer zij spreken over bio-ethiek, eugenetica en – Dodenpanels. Ja – dodenpanels zouden beslissen wie mag leven en wie mag sterven.

Kijk op Archive / BitChute / LBRY / Minds / YouTube of Download de mp4

Eugenetici spreken vrijuit over gedwongen “euthanasie” en abortussen na de geboorte, niets anders dan kindermoord, het doden van zuigelingen wanneer artsen van het Dodenpanel besluiten dat hun leven geen toekomst heeft,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: