Miskramen schieten in zes weken met 366% omhoog als gevolg van COVID vaccins – Frontnieuws

miskramen-schieten-in-zes-weken-met-366%-omhoog-als-gevolg-van-covid-vaccins-–-frontnieuws

30-03-21 02:02:00,

Officiële gegevens vrijgegeven door de Britse regering tonen aan dat Covid-19 injecties ongeboren baby’s doden in een verbijsterend tempo. Het laatste rapport over het Yellow Card Scheme van de Medicines and Healthcare Product Regulatory Agency (MHRA), van 9 december 2020 tot 7 maart 2021, onthult een enorme toename van 366 procent in het aantal miskramen dankzij de nMRA griepinjecties.

Dit is het zevende rapport van deze aard dat door de MHRA wordt vrijgegeven en het toont duidelijk aan dat Covid-19 griepprikken levensgevaarlijk zijn, vooral voor zwangere vrouwen die, om welke reden dan ook, besluiten zich te laten injecteren. Het is belangrijk op te merken dat er geen wetenschappelijke gegevens zijn die erop wijzen dat de experimentele Covid-19 injecties veilig of effectief zijn voor zwangere vrouwen, en toch blijven artsen en gezondheidsautoriteiten de injecties aan aanstaande moeders toedienen, met als gevolg dat velen van hen hun ongeboren kinderen verliezen.

De Britse regering heeft zwangere vrouwen reeds gewaarschuwd dat zij de prik misschien beter niet kunnen nemen, omdat er “geen of beperkte” gegevens zijn waaruit blijkt dat de prik veilig of doeltreffend is bij zwangere vrouwen. “Er is geen onderzoek gedaan naar de toxiciteit voor de voortplanting bij dieren”, aldus de Britse regering, die eraan toevoegt dat de Covid-19 griepprik “niet wordt aanbevolen tijdens de zwangerschap”.

Desondanks worden de injecties nog steeds toegediend aan zwangere vrouwen in het Verenigd Koninkrijk. “Voor vrouwen in de vruchtbare leeftijd moet zwangerschap worden uitgesloten voordat zij worden gevaccineerd”, voegde de regering eraan toe, waarmee zwangere vrouwen duidelijk worden afgeschrikt om de injectie te nemen. “Bovendien moeten vrouwen in de vruchtbare leeftijd worden geadviseerd om zwangerschap te vermijden gedurende ten minste 2 maanden na hun tweede dosis”.

De Britse regering waarschuwde ook vrouwen die al bevallen zijn maar nog borstvoeding geven om de injectie te vermijden omdat het momenteel onbekend is of de experimentele gentherapie chemicaliën al dan niet worden uitgescheiden in hun moedermelk. “Een risico voor de pasgeborenen / zuigelingen kan niet worden uitgesloten”, staat in de waarschuwing. “COVID-19 mRNA (boodschapper RNA) vaccin BNT162b2 mag niet worden gebruikt tijdens de borstvoeding”.

Ook waarschuwde de regering de vrouwen die de prik nemen als ze hopen binnenkort zwanger te worden.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: