Sionkerk Urk: De selectieve verontwaardiging over de vergelijking met SS´ers – CommonSenseTV

sionkerk-urk:-de-selectieve-verontwaardiging-over-de-vergelijking-met-ss´ers-–-commonsensetv

30-03-21 02:07:00,

Oh jee. Nederland en de media staan op hun kop.

Arme journalisten die werden uitgemaakt voor SS´ers en terroristen.

Er was een tijd dat hier serieus over spreken en het niet veroordelen van dit soort vergelijkingen taboe was. Maar die tijd is voorbij en mensen denken meer voor zichzelf na.

De journalist Mark Baanders van PowNed kreeg klappen en werd later aangereden door een kerkganger.

De persvoorlichter van de kerk zegt dat hij zelf een stap naar voren deed.

Even kort samengevat want dit artikel gaat niet persé over dit incident maar over de selectieve verontwaardiging in Nederland Betuttelland:

De persvoorlichter en ouderling Hessel Snoek van de Gereformeerde Gemeente Sionkerk Urk:

“De journalisten waren uit op sensatie en hebben zelf coronaregels overtreden door te dicht bij elkaar te komen. De microfoon werd bij sommige kerkgangers nog dieper tegen de mond aangedrukt dan het stokje bij een coronatest. Vaders kwamen overstuur de kerk in. Kinderen kwamen huilend naar binnen. We hadden niet te maken met journalisten, maar met terroristen.”

“De journalisten waren een stelletje randdebielen en gingen over alle grenzen heen. Een stuk of dertig man stond voor onze hoofdingang en een paar zijn zelfs op ons terrein gekomen. De ingang werd geblokkeerd en daardoor hadden mensen niet voldoende ruimte om naar binnen te gaan. Ook waren er journalisten agressief richting mensen en werd er achter mensen aangerend. Als je een camera voor je neus krijgt, raak je in paniek. De SS handelde vriendelijker in de oorlog dan de journalisten.”

Toen De Stentor stelde dat zij de coronaregels terzijde hebben geschoven omdat alle leden worden uitgenodogd terwijl een aantal snuiters in Den Haag bepalen dat er maar 30 man in een kerk mogen, antwoordde Snoek:

“Onze kerkgangers valt gisteren echt niets te verwijten. Onze kerkgangers hebben geen mensen aangevallen. We mogen volgens de grondwet bij elkaar komen in de kerk. Wij overwegen om aangifte te doen voor bedreiging, belediging en intimidatie. Misschien wel tegen de hele club journalisten die er was. Vooral die kerel van PowNed moet zich kapot schamen. Als ik het voor het zeggen had, had ik die omroep vandaag nog opgeheven.”

Juist! Het is ons grondrecht. Deze man is wakker en wat dat betreft is het een voorbeeld voor Nederland wat er gisteren gebeurde.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: