“Uw kind kan anderen doden”: Corona-hetze nu ook tegen kinderen – Frontnieuws

“uw-kind-kan-anderen-doden”:-corona-hetze-nu-ook-tegen-kinderen-–-frontnieuws

30-03-21 01:18:00,

De permanente bangmakerij rond de Coronapandemie wordt vermengd met grove ophitsing, niet alleen tegen tegenstanders van maatregelen en Covid-19 vaccinatiecritici , maar nu ook tegen onschuldige kinderen. Steeds vaker worden zij door media en politici misbruikt als doelwit en morele hefboom om de Coronabeperkingen te rechtvaardigen.

Kinderen bedreigden eerst de grootouders, nu ouders

We kennen het nog van vorig jaar: kinderen werden een “levensgevaar” voor grootouders vanwege het Coronavirus, dus alle bezoek en contact moet worden vermeden. De propaganda bereikte een voorlopig hoogtepunt met de grootouders die indirect door de kleinkinderen werden vermoord, bericht Unser Mitteleuropa.

Het Duitse tijdschrift Spiegel volgt nu. Door de naar verluidt nog gevaarlijker Corona-mutaties worden ouders nu in het bijzonder bedreigd, aangezien de mutaties bij voorkeur kinderen en adolescenten zouden treffen. Zo kopte de Spiegel “Kinderen worden een gevaar voor hun ouders”:

Israël: “Uw kind kan anderen doden”

In Israël, waar een soort vaccinatie-apartheid is ingevoerd, worden nog hardere woorden tegen de kinderen gebruikt. Op aanplakborden, heeft de regering geschreven:

More lies from the #Israel Government

“Corona is not a game, children
Your sweet child may kill your neighbour.
Don’t burden your child with this.
Children show less symptoms but are more contagious.
Save lives. Keep children at home. It’s the safest place for them”

Disgusting pic.twitter.com/pAXMmI2Dwa

— Freedom Israel 🙂 (@FreedomIsrael_) March 27, 2021

“Corona is geen spelletje, kinderen. Je lieve kind kan je buurman vermoorden. Leg dat niet op je kind. Kinderen vertonen minder symptomen, maar zijn besmettelijker. Red levens. Houd de kinderen thuis. Dat is de veiligste plek voor hen”.

Duitse nonnen verhuurden weeskinderen aan zakenlieden voor orgieën: bericht onderdrukt door media

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: