Verkiezingsfraude in Nederland? – het bewijs lijkt geleverd… | Stichting Vaccin Vrij

verkiezingsfraude-in-nederland?-–-het-bewijs-lijkt-geleverd…-|-stichting-vaccin-vrij

30-03-21 01:21:00,

Had u er ook moeite mee om de verkiezingsuitslagen te geloven? Ik wel in ieder geval. Het lijkt meer dan onwaarschijnlijk dat burgers stemmen op politici die hun land kapot maken en hun vrijheden afnemen.

En het zou me ook nog niet verbazen als de fraude niet nieuw is, maar oud. Dat het al langer gaande is, maar dat een van de voordelen van het “corona-virus” is dat alles aan het licht komt.

Ik was bezig met een artikel waarvoor ik alle aanwijzingen die er voorbij komen aan het verzamelen was.. Maar er gebeurt zoveel en het is zo druk; nog voordat ik het overzicht goed en wel af had, ben ik ingehaald door David Sorensen van www.stopworldcontrol.com.

Hij heeft een fantastisch overzicht gemaakt, waaruit het bewijs wat mij betreft is geleverd dat er in Nederland flink gefraudeerd is met de verkiezingen.

Ik verzoek u dringend om dit te lezen www.stopworldcontrol.com/nl/stemfraude.

Dit is zo fout en het moet naar buiten komen.

 
De ‘Binnenlandse Bataafse Courant’ heeft eveneens veel gepubliceerd over de Verkiezingsfraude:

Begin hier: https://herstelderepubliek.wordpress.com/2021/03/25/verkiezingsfraude-forum-voor-democratie-bestolen-van-de-premiersfunctie/

En ook Flavio Pasquino van Blckbx maakte een item over de verkiezingsfraude.. Wat je niet mocht zien van Youtbe… Bekijk het snel

En hier is een petitie die u kunt tekenen: https://stopstemfraude.petities.nl/

Deel deze info alstublieft!

 
De agenda is zo groot en de machten en krachten achter de schermen zo sterk. De vaccinatie-agenda moet kennelijk kost wat het kost worden uitgevoerd. Evenals alle andere agenda’s die de bevolking tot slaaf willen maken.

 
Hoezo democratie?

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: