93-jarige Holocaust-overlevende noemt eindeloze lockdowns ‘erger’ dan nazi-Duitsland

93-jarige-holocaust-overlevende-noemt-eindeloze-lockdowns-‘erger’-dan-nazi-duitsland

31-03-21 05:55:00,

Homepagina » Mens en Dier » 93-jarige Holocaust-overlevende noemt eindeloze lockdowns ‘erger’ dan nazi-Duitsland

Foto: Unsplash

in Mens en Dier
31 maart 2021 18:00

Een 93-jarige Holocaust-overlevende heeft zich uitgesproken tegen coronalockdowns en de mondkapjesplicht, en noemt het onderdrukkende klimaat waarin we leven ‘erger’ dan nazi-Duitsland.

De vrouw zei afgelopen weekend tijdens een demonstratie in Groot-Brittannië dat de lockdowns en andere coronamaatregelen bedrieglijker zijn dan de maatregelen die in de aanloop naar de Holocaust werden getroffen tegen de Joden.

“Ik heb de Holocaust overleefd,” zei de vrouw. “Niemand zei toen dat het voor ons eigen bestwil was. We wisten allemaal wat er gebeurde. En als ik nu mensen met mondkapjes zie, dan moet ik denken aan de gele ster, die iedereen het recht gaf om me te beledigen, me aan te vallen en me een drager van ziektes te noemen. Zelfs om op me te spugen.”

When a Holocaust survivor shows up at an anti lockdown / anti mask protest to say that today is WORSE, you listen. pic.twitter.com/mUOzmypAzZ

— Judith Rose • Now On Gab (@judithrose91) March 28, 2021

Hypocrisie

“Wat nu gebeurt, is erger,” vervolgde ze. “Dit is bedrieglijker. Het betreft meer mensen en er schuilt een hypocrisie in het narratief die volstrekt ondraaglijk is: ze zeggen dat ‘we het doen om de ouderen te beschermen’.”

Ik sterf liever in vrijheid dan dat ik zo moet leven, zei de vrouw terwijl mensen begonnen te juichen en applaudisseren. “Ik zal waarschijnlijk niet heel lang meer leven, maar ik zou dit graag willen opgeven voor de levens en het geluk van generaties die na mij komen. Zodat ze hun leven kunnen leiden zoals ik dat heb gedaan.”

Ondraaglijk

Ze voegde toe dat het voor haar ondraaglijk was om te zien hoe mensen ‘hun kinderen bezoedelen met mondmaskers’.

De coronaprotesten in Europa wakkeren aan nu mensen beseffen dat het establishment niet van plan is om de coronamaatregelen op te heffen, zelfs nu er vaccinaties en vaccinatiepaspoorten worden uitgerold.

[Infowars]

4.9
49
stemmen

Beoordeel dit artikel

Vind je dit waardevol?

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: