Kunnen mRNA gentherapie injecties uw DNA blijvend veranderen? – Frontnieuws

kunnen-mrna-gentherapie-injecties-uw-dna-blijvend-veranderen?-–-frontnieuws

31-03-21 01:11:00,

Het nieuwsblog Mercola heeft beschreven waarom Covid-19 vaccins in feite gentherapieën zijn en geen vaccins in de volgende artikelen, “Covid-19 mRNA Shots Are Legally Not Vaccines“, “Covid-19 ‘Vaccines’ Are Gene Therapy” en “How COVID-19 ‘Vaccines’ May Destroy the Lives of Millions“.

Maar ondanks het feit dat het sinds het begin een erkende vorm van gentherapie is, proberen vaccinmakers nu verwoed te ontkennen dat deze mRNA-technologie gentherapie is. Eén reden hiervoor, gesuggereerd door David Martin, Ph.D.,1 zou kunnen zijn dat zolang zij als ‘vaccins’ worden beschouwd, zij van aansprakelijkheid worden afgeschermd, schrijft Dr. Joseph Mercola.

Experimentele gentherapieën hebben geen financiële aansprakelijkheidsbescherming van de overheid, maar pandemie-vaccins wel, zelfs in het experimentele stadium, zolang de noodtoestemming van kracht is. Een andere reden zou kunnen zijn dat ze bang zijn dat mensen niet in de rij zullen staan voor experimentele gentherapie injecties. Het heeft een heel andere connotatie in de hoofden van de mensen (zoals het hoort).

Een derde mogelijkheid is dat ze heel goed weten dat je, ethisch gezien, gentherapie niet kunt verplichten op de manier waarop je vaccins kunt verplichten. Verplichte richtlijnen voor volksgezondheidsmaatregelen zijn typisch gebaseerd op het idee dat het aanvaardbaar is dat sommige individuen schade ondervinden zolang de maatregel het collectief ten goede komt.

Wel, de Covid-19 ‘vaccins’ zijn enkel ontworpen om de symptomen van Covid-19 te verminderen. Ze voorkomen geen infectie of verspreiding, en aangezien het gevaccineerde individu de enige is die een potentieel voordeel ontvangt, valt het argument “het grotere goed” in duigen.

Wie weet spelen er andere factoren mee die we ons nog niet bewust zijn, maar wat de reden ook is, ze willen echt niet dat u deze injecties ziet als gentherapie. Ze willen dat u ze accepteert als elk ander conventioneel vaccin.

mRNA-gebaseerde medicijnen ontworpen om het DNA niet onomkeerbaar te veranderen

Maar hoe ze ook proberen, ze kunnen zich niet ontdoen van het gentherapie-label van mRNA. Om te beginnen beschrijft Moderna zijn product als “gentherapie-technologie” in zijn SEC-dossiers. Op pagina 70 geven ze ook de volgende bijzonderheden:2

“Momenteel wordt mRNA door de FDA beschouwd als een gentherapieproduct. In tegenstelling tot bepaalde gentherapieën die het DNA van cellen onomkeerbaar veranderen en een bron van bijwerkingen zouden kunnen zijn,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: