‘Voor longen zeer giftige substantie in blauwe mondkapjes; Miskramen sinds vaccinaties met 366% gestegen’ – Xandernieuws

‘voor-longen-zeer-giftige-substantie-in-blauwe-mondkapjes;-miskramen-sinds-vaccinaties-met-366%-gestegen’-–-xandernieuws

31-03-21 01:38:00,

—————————————————————————————————————————————–

Blauwe mondkapjes waren verplicht op Canadese scholen, maar mogen onmiddellijk niet meer worden gedragen – 475% meer miskramen door Pfizer vaccin, 150% meer door AstraZeneca vaccin

—————————————————————————————————————————————–

Twee berichten bevestigen andermaal hoe schadelijk het corona beleid in de landen is waar strenge maatregelen zijn genomen. Health Canada heeft een officiële waarschuwing afgegeven dat de ook in ons eigen land zo bekende (en gehate) blauwe mondkapjes – die overigens ook in het grijs verkrijgbaar zijn – een asbest achtige substantie bevatten ‘die snel giftig is voor de longen’. Dichter bij huis blijkt het aantal miskramen in Groot Brittannië sinds het begin van de vaccinaties in de eerste zes weken met maar liefst 366% te zijn gestegen.

De in China geproduceerde blauwe mondkapjes zijn in Nederland al maanden in gebruik, waar ze in bijvoorbeeld Duitsland en Canada nog maar kort geleden verplicht zijn gesteld. Health Canada onderzocht ze, en ontdekte microscopische grafeen deeltjes die ernstige longschade kunnen veroorzaken indien ze worden ingeademd.

Grafeen wordt vooral gebruikt voor het filteren van virussen, bacteriën en chemicaliën uit vloeistoffen, en is tevens basis bestanddeel van CO2 filters. Grafeen zou zelfs het zout uit zeewater kunnen filteren. Het is dus een geweldig materiaal, behalve als het in je lichaam terecht komt.

‘Scholen verbieden blauwe mondkapjes, kinderen ademen giftig grafeen in’

Zorgmedewerkers in Quebec uitten al enige tijd hun zorgen over de blauwe mondkapjes, die bij kinderen het gevoel geven alsof ze kattenhaar moeten inslikken. Dat blijken dus vezeldeeltjes met grafeen te zijn. Health Canada en de provinciale overheid van Quebec adviseren daarom onmiddellijk te stoppen met het dragen en verspreiden van deze kapjes, die in Canada het typenummer SNN200642 hebben en op scholen in het hele land worden gebruikt.

Eerder werden vergelijkbare mondkapjes – eveneens meestal blauw – van het type MC9501 al uit de handel genomen omdat ze onveilig werden bevonden. Ondertussen waren in Canada al wel 31,1 miljoen van deze mondkapjes verspreid.

Een aantal scholen hebben de ouders van kinderen aangeschreven om alle ongebruikte kapjes in te leveren. Omdat het feitelijk om potentieel gevaarlijk chemisch afval gaat worden ze naar opslagplaatsen gebracht, waarna de overheid moet beslissen wat ermee moet gebeuren. Sommigen schrijven dat verplichte mondkapjes op scholen dus neerkomt op kindermishandeling,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: