Corona-politie hoeft niet meer op straat te patrouilleren, omdat de buren hen telefonisch informeren – Frontnieuws

corona-politie-hoeft-niet-meer-op-straat-te-patrouilleren,-omdat-de-buren-hen-telefonisch-informeren-–-frontnieuws

01-04-21 12:08:00,

Overal ter wereld heeft de golf van hysterie een volmaakt fascisme doen ontstaan, dat de instemming heeft van een meerderheid van de bevolking, zoals geen enkel regime ooit had durven dromen.

Niemand, zelfs niet het Derde Rijk, heeft ooit zo’n flagrante rechteloosheid opgelegd, terwijl het applaus kreeg van zijn onderdanen, die jaloerse informanten zijn geworden over hun buren.

De Britse politie, bijvoorbeeld, hoeft niet langer op straat te patrouilleren omdat buren elke beweging in de buurt melden. Ze hebben politieagenten van de straat gehaald om telefoontjes aan te nemen.

Zij ontvangen 400 klachten per week van particulieren omdat hun buren de gezondheidsbeperkingen niet naleven, in woningen samenkomen, de avondklok niet respecteren, hun mondkapje afzetten of op reis gaan.

Het zijn samenlevingen waarin alles illegaal is, zelfs feesten, en de politie carte blanche heeft om de deuren van de huizen open te breken, de huizen binnen te gaan en de “delinquenten” naar de gevangenis te brengen.

Voor de meer gebruikelijke activiteiten van het sociale leven, zoals een etentje met vrienden, moet je ondergronds gaan en je gedeisd houden, zodat de verraders er niet achter komen.

In Groot-Brittannië mag men tot 12 april niet buiten zijn hoofdverblijf overnachten, maar een recente hittegolf heeft ertoe geleid dat een groot aantal Britten van de zonneschijn heeft geprofiteerd om naar het strand of naar het platteland te gaan, hetgeen heeft geleid tot een stortvloed van aangiften bij de politie van informanten.

De verraders zijn zo enthousiast dat zij, volgens James Vaughan, korpschef van de politie van Dorset, fungeren als een hulptak van de politie. Vaughan erkent dat degenen die naar hun tweede huis reizen geen illegaliteit plegen, maar dat weerhoudt de politie er niet van “verdachten” te onderzoeken en hen in een van hun dossiers op te nemen.

“We ontvangen nog steeds ongeveer 400 klachten per week van het publiek, dus we zullen op klachten reageren”, zegt Vaughan. “We hoeven niet meer te patrouilleren op de hotspots [rond de resorts] omdat de mensen heel snel hun telefoon pakken en het ons laten weten”, voegt hij eraan toe.

De politiechef moedigt buren aan om aangifte te doen: “Zo werkt het politiewerk in Dorset. We vertrouwen op het publiek om ons van informatie en inlichtingen te voorzien”.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: