De realiteit van satanisch misbruik door onze overheid wordt ontmaskerd! – Stop World Control

de-realiteit-van-satanisch-misbruik-door-onze-overheid-wordt-ontmaskerd!-–-stop-world-control

01-04-21 11:48:00,

Onlangs publiceerde ik een schokkend rapport met ooggetuigenverklaringen, onthullingen van insiders, en verklaringen van FBI, CIA en NSA, over het ergste kwaad op aarde:

satanisch ritueel misbruik en moord van kinderen, door niemand minder dan de top van de Nederlandse politiek.

Na het publiceren van deze verbijsterende onthullingen werd ik overspoeld met bevestigingen en bemoedigingen. Ik ontving honderden emails met nog veel meer getuigenissen en informatie over deze onvoorstelbare misdaden. Binnenkort maak ik een uitgebreid internationaal rapport hierover, wat dan over de hele wereld verspreid zal worden, in vele talen. Het zal getuigenissen bevatten vanuit Nederland, Belgie, Engeland, Frankrijk, Duitsland, Canada, Amerika, enzovoort. Aangevuld met nog meer verklaringen van de CIA, FBI, NSA en andere militaire bronnen.

Dit wordt een onthulling voor de hele mensheid,
van het ergste kwaad dat er bestaat.

Gisteren sprak ik met de bekende Nederlandse arts Rob Elens (oprichter van ZelfZorgCovid19.nl) die ook op de hoogte is van het satanisch ritueel misbruik en moord door de overheid. Hij begrijpt tevens het fenomeen dat mensen dit kwaad niet willen of kunnen geloven.

Dr. Elens noemde er een medische term voor: de Semmelweiss reflex. 

Dat is de spontane reactie van veel mensen om nieuwe informatie te ontkennen, die indruist tegen gevestigde denkbeelden. Het ontkennen van schokkende nieuwe informatie is dus normaal, maar na verloop van tijd dringt het toch door.

Ook de oprichter van Artsen voor Waarheid, dokter Elke de Klerk, is op de hoogte van ritueel misbruik en moord door koningshuizen en de politieke top. Deze internationaal bekende arts was trouwens een van de eersten die me hierop gewezen had. Zij vertelde me dat Jaap van Dissel een satanist en kindermoordenaar is. Dat werd bevestigd door diverse getuigenissen van slachtoffers en ooggetuigen. Het getuigenis van Joost Knevel bijvoorbeeld, die voor zijn eigen ogen zag hoe van Dissel een kind de nek omdraaide, omdat ze thuis had verteld over wat er haar aangedaan werd. Volgens Joost Knevel zei Van Dissel:

‘Dit meisje is eerlijk geweest thuis. En als er iets is waar ik een hekel aan heb, is het eerlijk zijn.’

Hij gaf haar hoofd een harde draai, en haar nek brak,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: