Hoeveel covid-19 overlijdens zijn er nu eigenlijk echt???? – CommonSenseTV

hoeveel-covid-19-overlijdens-zijn-er-nu-eigenlijk-echt????-–-commonsensetv

01-04-21 10:51:00, Covid-19 Patient Notification System (CPNS)

Het is van het allergrootste belang dat de schrik er bij u goed in blijft. Het is om die reden ook dat de jonge en rutte het niet zo leuk vinden als Van Haga weer met terechte en kritische vragen komt. Vele echte nieuws sites worden gecensureerd of zelfs ronduit gesabboteerd. De waarheid moet namelijk verborgen blijven. Want de waarheid is helemaal zo schrikbarend niet. Althans, niet voor u en mij. Wel voor het regime. Maar het liegen en bedriegen gaat nu zelfs zo ver dat ze eigenlijk zelf ook geen flauw idee meer hebben wat er nu eigenlijk werkelijk aan de hand is.

Ik heb al een paar keer eerder in mijn columns melding gemaakt van de enorme hoeveelheid leugens die ons worden voorgehouden. De meeste mensen kunnen zich wel hier en daar, af en toe een leugentje voorstellen, maar niet dat een wereldomvattende crisis in zijn geheel uit leugens bestaat.

Het bestaan van het virus is niet aangetoond.

De PCR test is gebaseerd op leugens en aannames.

In de Droste Paper, waar marion koopmans ook aan meegewerkt heeft, wordt zelfs erkend dat ze het virus niet hebben kunnen detecteren.

De cijfers over overlijdens worden op grote schaal gemanipuleerd.

Alles wat te maken heeft met de min of meer verplichtte mRNA of vector spuit is volledig bij elkaar gelogen.

Mijn vader is recent overleden aan een hartaanval. De dienstdoende dokter schrijft doodleuk op dat mijn vader overleden is door covid-19 en daar 4 dagen ziek van geweest is. Ik heb aangifte gedaan tegen deze dokter, waarop deze dokter vervolgens aangifte tegen mij heeft gedaan wegens smaad, laster en belediging.

Het betreft hier typisch een geval van iemand die betrapt is en vervolgens de slachtofferrol gaat spelen. Ik ben overigens uitgebreid verhoord op het politiebureau van Alphen aan den Rijn naar aanleiding van de aangifte van deze dokter. Maar ja, aangezien de dokter zijn overlijdensregistratie uit zijn duim heeft gezogen en aangezien mijn aangifte en publicatie op CommonSenseTV in het nationaal belang is en gebaseerd op feiten, heb ik uiteindelijk een inhoudelijk goed gesprek gehad met 2 hoofdagenten van de politie van Alphen aan den Rijn.

Hoe dit verder afloopt, ik hou u op de hoogte.

In elk geval heeft dit voorval mij er toe bewogen om meer onderzoek te doen naar de registratie van overlijdens.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: