Israëlische premier Netanyahu zegt nu dat burgers elke zes maanden gevaccineerd moeten worden – Frontnieuws

israelische-premier-netanyahu-zegt-nu-dat-burgers-elke-zes-maanden-gevaccineerd-moeten-worden-–-frontnieuws

01-04-21 11:46:00,

De Israëlische premier Benjamin Netanyahu heeft woensdag de Covid-19 vaccinatiecampagne van zijn regering naar een nieuw niveau getild door de burgers te vertellen dat ze zich misschien om de zes maanden moeten laten vaccineren.

Tijdens een persbriefing gaf Netanyahu toe dat het vaccin van Pfizer-BioNTech dat in Israël wordt gedistribueerd, misschien niet zo effectief is als gezondheidsfunctionarissen laten weten – daarom heeft de regering 36 miljoen extra doses besteld.

Reminder – Netanyahu: “The vaccines we have, no one knows how long they last…We need to prepare for the worst scenario. The worst scenario is that we have to vaccinate every half year.” pic.twitter.com/7HVvtnEd0c

— conspiracyguy (@factrealist2) March 31, 2021

“We werken aan het brengen van nog eens 36 miljoen vaccins voor de burgers van Israël, om de gezondheid van onze burgers veilig te stellen. Ik wil uitleggen waarom. De vaccins die we hebben, niemand weet hoe lang ze meegaan”, zei Netanyahu.

“We moeten ons voorbereiden op het ergste scenario. Het ergste scenario is dat we elk half jaar negen miljoen burgers van Israël moeten vaccineren, twee doses”, betoogde Netanyahu.

Zijn opmerkingen komen op een moment dat zijn regering het vaccin aan zijn burgers opdringt door middel van hemeltergende propaganda in de vorm publieke aankondigingen.

WATCH: Prime Minister @netanyahu’s Purim video with English subtitles 🤡

Go vaccinate 💉💉 pic.twitter.com/IZvtLSMJhn

— 🇮🇱Avi Hyman🇮🇱 (@AviHyman) February 25, 2021

Israël is ook zijn eigen versie van een “vaccinpaspoort” aan het uitrollen dat het de Groene Pas noemt om de gezondheidsstatus en bewegingen van zijn burgers te volgen, die vermoedelijk zullen gaan afdwingen dat burgers elke zes maanden een vaccin nemen.

Hoe lang nog voor ze aankondigen dat wekelijkse inentingen verplicht zijn?

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Studies in het meest gevaccineerde land Israël tonen aan dat het vaccin 40 keer meer mensen doodde dan de Covid zelf en 260 keer meer bij jongeren

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: