Nog eens meer dan 100 “volledig gevaccineerde” mensen testen positief op COVID-19 – Frontnieuws

nog-eens-meer-dan-100-“volledig-gevaccineerde”-mensen-testen-positief-op-covid-19-–-frontnieuws

01-04-21 11:52:00,

Meer dan 100 mensen in de Amerikaanse deelstaat Washington zijn positief getest op Covid-19 nadat ze volledig waren gevaccineerd, aldus de autoriteiten op 30 maart.

Epidemiologen hebben bewijs gevonden van 102 zogeheten doorbraakgevallen sinds 1 februari.

Acht van de patiënten moesten in het ziekenhuis worden opgenomen en twee, beiden ouder dan 80 jaar met onderliggende gezondheidsproblemen, zijn overleden. Allen liepen het virus op meer dan twee weken nadat ze volledig waren gevaccineerd.

Met volledig gevaccineerd worden mensen bedoeld die beide doses van de vaccins van Moderna of Pfizer/BioNTech hebben gekregen. Een derde optie, van Johnson & Johnson, is een enkele dosis.

Volgens het Ministerie van Volksgezondheid van de staat Washington is verder onderzoek nodig om patronen vast te stellen bij mensen die het virus hebben opgelopen na vaccinatie. De gevallen werden bevestigd met een positieve test.

Het verhaal eindigt wederom met een gezondheidsautoriteit die leugens vertelt.

Hij zegt dat de Covid-19 injecties “ernstige ziekte en de dood” voorkomen. Mensen moeten zich nog steeds laten vaccineren met de experimentele mRNA en virale vector injecties zodra ze daarvoor in aanmerking komen, en bovendien vrienden, geliefden en collega’s pushen hetzelfde te doen.

“Het vinden van bewijs van doorbraakgevallen van het vaccin herinnert ons eraan dat, zelfs als je bent gevaccineerd, je nog steeds een mondkapje moet dragen, sociale distantie moet uitoefenen en je handen moet wassen om te voorkomen dat Covid-19 wordt verspreid naar anderen die niet zijn gevaccineerd”, zegt Umair Shah, de staatssecretaris van Volksgezondheid, in een verklaring.

Ook in andere deelstaten zijn infecties vastgesteld bij mensen die volledig waren gevaccineerd. Ambtenaren in Idaho vertelden verslaggevers vorige week dat er doorbraakgevallen zijn geregistreerd, hoewel het aantal minder dan 100 was. De autoriteiten van South Carolina zeiden deze week dat 134 dergelijke gevallen in de hele staat zijn vastgesteld. Tientallen patiënten in Florida hebben het Covid-19 virus opgelopen meer dan 14 dagen nadat zij volledig waren gevaccineerd.

Men beweert dat experimentele mRNA en virale vector injecties “voorkomen dat je ziek wordt” van Covid-19. Maar de injecties maken je niet immuun en voorkomen geen verspreiding of ziekte. Bovendien werden 8 volledig gevaccineerde patiënten in het ziekenhuis opgenomen en zijn er twee overleden.

Verder zijn er inmiddels alleen al in Europa 4.576 sterfgevallen en 199.213 kwetsuren bij de Europese database van bijwerkingen van Covid-19 ‘vaccins’ gemeld.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: