24 wereldleiders kondigen internationaal Pandemieverdrag aan om Great Reset agenda uit te voeren – Frontnieuws

24-wereldleiders-kondigen-internationaal-pandemieverdrag-aan-om-great-reset-agenda-uit-te-voeren-–-frontnieuws

02-04-21 09:16:00,

Een groot aantal wereldleiders heeft een oproep gedaan voor een globaal Pandemieverdrag, naar verluidt om toekomstige pandemieën te voorkomen, vaccinaties te verspreiden en een unilaterale aanpak van het globaal bestuur te implementeren.

De Britse premier Boris Johnson, de Franse president Emmanuel Macron, de Duitse bondskanselier Angela Merkel, het hoofd van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en 20 andere wereldleiders hebben hun krachten gebundeld in een gezamenlijke brief met de kennelijke bedoeling om de steun van de bevolking te winnen voor het globalistische plan, bericht Michael Haynes.

In een schrijven in de Britse krant The Telegraph en in andere publicaties zoals Le Monde in Frankrijk, verklaarden de leiders voornemens te zijn “een robuustere internationale gezondheidsarchitectuur op te bouwen die toekomstige generaties zal beschermen”.

De 24 leiders noemden Covidd-19 “de grootste uitdaging voor de wereldgemeenschap sinds de jaren veertig” en voorspelden dat “er nog andere pandemieën en andere ernstige noodsituaties op gezondheidsgebied zullen volgen”.

“Geen enkele regering of multilaterale organisatie kan deze dreiging alleen het hoofd bieden. De vraag is niet of, maar wanneer. Samen moeten we beter voorbereid zijn om pandemieën op een sterk gecoördineerde manier te voorspellen, te voorkomen, op te sporen, te evalueren en er doeltreffend op te reageren. De Covid-19-pandemie heeft ons er op grimmige en pijnlijke wijze aan herinnerd dat niemand veilig is zolang niet iedereen veilig is”, verklaarden zij.

Deze laatste zin zou kunnen wijzen op de invloed die de oprichter van het Wereld Economisch Forum (WEF) en toegewijd globalist Klaus Schwab uitoefent op de 24 leiders. Nog maar enkele weken geleden verklaarde Schwab: “Zolang niet iedereen gevaccineerd is, zal niemand veilig zijn”, een uitspraak die op zichzelf al een interessante vraag oproept over het vertrouwen dat dergelijke leiders stellen in hun veelgeprezen, maar gevaarlijke, experimentele injecties.

De leiders bevestigden opnieuw hun gezamenlijke doel van wereldwijde vaccinatie en omschreven dit als “wereldwijd openbaar goed”.

Om dat “algemeen welzijn” te bereiken en een snelle verspreiding van vaccins over de hele wereld te garanderen, hebben de 24 globalisten hun nieuwe internationale verdrag in het leven geroepen: “Wij zijn van mening dat landen samen moeten werken aan een nieuw internationaal verdrag voor de paraatheid voor en reactie op pandemieën.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: