Buitenlandse media verbaasd dat Rutte na zoveelste leugen toch mag blijven – Xandernieuws

buitenlandse-media-verbaasd-dat-rutte-na-zoveelste-leugen-toch-mag-blijven-–-xandernieuws

02-04-21 03:18:00,

De door de internationale elite aangewezen opvolger van Mark Rutte: Sigrid Kaag, hier in Teheran, 2018. (Afbeelding: (2))

—————————————————————————————————————————————

Wordt op slinkse wijze de weg vrijgemaakt voor de door Bilderberg en het WEF aangewezen opvolger: Sigrid ‘Great Reset’ Kaag?

—————————————————————————————————————————————

Hoe meer hij draait en liegt, hoe populairder hij wordt en hoe meer stemmen zijn partij krijgt. Dat is kort samengevat de geschiedenis van VVD premier Mark Rutte. Sommige buitenlandse media reageren verbaasd dat hij na een aangenomen motie van afkeuring vanwege het ‘niet vertellen van de waarheid’ omtrent het Ollongren/Omtzigt schandaal, alsnog een motie van wantrouwen overleefde. Maar neomarxistisch Nederland (= alle VVD, D66, PvdA, GL, Volt en BIJ1 stemmers), niet getreurd, want mogelijk maakt dit akkefietje nog sneller de weg vrij voor de door de Bilderbergers, het World Economic Forum en het hele Nederlandse media establishment aangewezen opvolger: Sigrid Kaag. ‘Van de regen in de drup’ zal onder haar het understatement van de eeuw blijken te zijn.

Het schandaal begon met het ‘per ongeluk’ fotograferen van de aantekeningen van D66 minister Kajsa Ollongren, waarop uit op te maken viel dat CDA’er Pieter Omtzigt, die door zijn eigen partij op tamelijk verdachte wijze van het lijsttrekkerschap werd afgehouden, een ‘functie elders’ moet krijgen, hoogstwaarschijnlijk omdat men hem na het succesvol aankaarten van de toeslagenaffaire te lastig vindt. En natuurlijk omdat hij daarmee de val van Rutte-III veroorzaakte, al zei de premier daarna dat dit hem juist nog meer macht had gegeven.

Rutte deed opnieuw wat hij al jaren gewend is: simpelweg ontkennen dat Omtzigt tijdens de gesprekken (over een mogelijke volgende coalitie) werd genoemd. Dat bleek al snel een leugen te zijn toen er meer bewijs boven tafel kwam. Desondanks beweerde de premier daarna nog steeds dat hij de vragen van journalisten met een ‘goed geweten’ had beantwoord, en dat ‘ik hier niet sta te liegen, maar de waarheid vertel.’

Teflon Mark

Het Duitse Spiegel en Russia Today halen Ruttes bijnaam ‘Teflon Mark’ erbij om hun verbazing uit te drukken dat hij ondanks tal van schandalen en opzichtige leugens – waarvan de meest schaamteloze ongeveer een jaar geleden, toen hij slechts 2 weken nadat hij voor een miljoenenpubliek meerdere malen ‘groepsimmuniteit’ had genoemd, glashard ontkende dat hij dit had gedaan – nog steeds mag blijven zitten.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: