De testpandemie COVID19 – Dit is hoe ze het doen – CommonSenseTV

de-testpandemie-covid19-–-dit-is-hoe-ze-het-doen-–-commonsensetv

02-04-21 01:45:00, De Wieler-dossiers: verwikkelingen en onthullingen

Wanneer je eenmaal weet hoe de vork in de steel zit kun je mensen die een mondkapje dragen en nog steeds geloven in het pandemie-verhaal moeilijk serieus meer nemen. De bedoeling is dat die mensen datzelfde gevoel krijgen zodra de waarheid tot hen is gekomen.

Deze documentatie onthult de fraude waarvoor Lothar Wieler,  hoofd van het Robert Koch Instituut (RKI), verantwoordelijk is.

U kunt er voor kiezen eerst de documentaire te bekijken of eerst de toelichting onder de video te lezen. Een eye-opener.

video

Het RKI is de Duitse RIVM.

Professor Dr. Lothar Wieler is sinds 2015 voorzitter van het Duitse Robert Koch Instituut.

De taken van het RKI zijn het opsporen, voorkomen en beheersen van, met name, infectieziekten en het ontwikkelen van wetenschappelijke kennis als basis voor beslissingen over gezondheidsbeleid.

In zijn rol als voorzitter van de RKI rapporteert dr. Wieler rechtstreeks aan het federale ministerie van Volksgezondheid en heeft grote invloed op politieke besluiten die worden genomen. Zijn uitspraken hebben gewicht!

Wieler is ook verantwoordelijk voor alle cijfers die met Corona te maken hebben, zoals de zogenaamde infectiecijfers en de incidentie waarde.

Deze dagelijks gerapporteerde cijfers geven politici de rechtvaardiging voor de vergaande beperkingen van de grondrechten die in de hele geschiedenis van de Bondsrepubliek Duitsland nooit hebben bestaan.

Vanwege de enorme verantwoordelijkheid die Lothar Wieler daardoor draagt, moet hij ook kritisch bekeken worden zoals wordt gedaan in deze indrukwekkende documentaire.

Schokkende onthullingen komen naar boven.

De verreikende verwikkelingen van Lothar Wieler
Professor Wieler is lid van enkele zeer invloedrijke nationale en internationale organen:

Nationale Academie van Wetenschappen Leopoldina

In een rapport dat mede door Wieler is geschreven, riep hij begin december 2020 op tot een harde lockdown die de bondskanselier samen met de regeringsleiders van de deelstaten op 13 december 2020 besloot uit te voeren.

Professor Michael Esfeld, zelf lid van de Leopoldina, protesteerde in het openbaar op zeer gewelddadige wijze tegen dit politieke misbruik van de wetenschap. Hij beschuldigde zijn collega’s: “Deze wetenschappers gebruiken de overheid voor propaganda.”

De Tübingense professor Thomas Aigner verliet de Academie van Wetenschappen in Mainz vanwege de mening van de Leopoldina,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: