Europa stevent door corona maatregelen op voedselcrisis en torenhoge prijzen af – Xandernieuws

europa-stevent-door-corona-maatregelen-op-voedselcrisis-en-torenhoge-prijzen-af-–-xandernieuws

02-04-21 08:55:00,

Dankzij het coronabeleid zou dit beeld binnen enkele jaren wel eens definitief tot het verleden kunnen behoren. (Afbeelding: (2)).

—————————————————————————————————————————————–

Europa komt in totale systeemcrisis terecht – Duitsland geeft alvast ‘cyber aanvallen’ (natuurlijk door ‘de Russen’) de schuld, wat de bevolking moet klaarstomen voor een grote oorlog – ‘0,025% doden rechtvaardigt geen verwoesting van de wereldeconomie’

—————————————————————————————————————————————–

De onder het mom van een luchtwegvirus doelbewust in gang gezette ‘Great Reset’ afbraak van onze stabiele en welvarende samenleving gaat zich binnenkort nog harder laten voelen. Steeds meer indicaties wijzen er namelijk op dat Europa op een voedselcrisis met torenhoge prijzen afstevent. Ondertussen blijven politiek en pers alle verantwoordelijkheid voor de reeds veroorzaakte en nog aanstormende ellende afschuiven, goedpraten en soms zelfs toejuichen.

De voedselprijsindex (FFPI) van de FAO (Food and Agriculture Organization) van de VN steeg in december 2020 in één maand met 2,3 punten (2,2%) naar 107,5, de zevende opeenvolgende stijging. De FFPI stond in 2002 op nog maar 53,1 punten, en bereikte in 2011 een piek van 131,9 als gevolg van de financiële crisis, om vervolgens tot net onder de 100 te dalen.

Gecombineerde voedsel-, energie- en bankencrisis

Nu politici volstrekt normale, natuurlijke en voor verreweg de meeste mensen ongevaarlijke corona mutaties aangrijpen om de lockdown maatregelen en vrijheidsbeperkingen te verlengen en/of uit te breiden, zullen de voedselaanvoerlijnen vergelijkbare problemen krijgen als waar de elektronische industrie nu mee kampt (groot tekort aan microchips).

In Duitsland wordt reeds gewaarschuwd dat er groente- en fruittekorten dreigen te ontstaan. Men heeft ook al een zogenaamde oorzaak aangewezen: cyber aanvallen, waar natuurlijk ‘de Russen’ de schuld van zullen krijgen. Het vermaledijde World Economic Forum van Klaus Schwab, de kwade genius achter de ‘Great Reset’, verwacht ook cyber aanvallen op het elektriciteitsnet en de bankensector.

Historisch concept: geef anderen de schuld van wat je zelf veroorzaakt

Ook langzaam maar zeker onbetaalbaar wordend basisvoedsel en energie, gekoppeld aan grote problemen met bankrekeningen en online betalingen, moeten u klaarstomen om u te laten instemmen met een grote oorlog, waarschijnlijk tegen Rusland. In realiteit zullen de energieverstoringen worden veroorzaakt door de afschakeling van kolen, olie en gas, omdat per se op onbetrouwbare en dure wind, zon en biomassa moet worden omgeschakeld.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: