Explosief feit over de EU goedkeuring van vaccins: farmaceutische bedrijven hebben hun lobbyisten rechtstreeks in het EMA geplaatst – Frontnieuws

explosief-feit-over-de-eu-goedkeuring-van-vaccins:-farmaceutische-bedrijven-hebben-hun-lobbyisten-rechtstreeks-in-het-ema-geplaatst-–-frontnieuws

02-04-21 01:41:00,

Het EMA (Europees Geneesmiddelenbureau) is verantwoordelijk voor de goedkeuring van vaccins en daarom zeer machtig.

Mevrouw Emma Cooke werd medio november vorig jaar benoemd tot voorzitster van het EMA. Het is interessant dat mevrouw Cooke jarenlang een lobbyiste was van die farmaceutische bedrijven die nu de goedkeuring van hun vaccins aanvroegen en daar succes mee hadden. De vraag rijst dan hoe geloofwaardig het Europees Geneesmiddelenbureau überhaupt is. De Oostenrijkse politicus Gerald Hauser van de Vrijheidspartij (FPÖ) stelt deze meer dan twijfelachtige omstandigheid onverbiddelijk aan de kaak.

Dank u mijnheer Hauser – bijna dagelijks wordt het topje van de ijsberg zichtbaarder – een moeras van corruptie en nepotisme komt naar boven, wie heeft het over gezondheid ? Geld geld geld en nog eens geld – ze gaan over lijken – in de ware zin van het woord, schrijft iemand in het reactieveld op YT.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Oostenrijkse lerares verbreekt haar zwijgen: “Cultuurstrijd in het klaslokaal” – Hoe de islam de school verandert

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: