“wat daar gebeurt is fysiek maar waarom je daar staat is mentaal” – Rolf en Wendy tussen de veteranen op het Museumplein — Potkaars – praat met iedereen

“wat-daar-gebeurt-is-fysiek-maar-waarom-je-daar-staat-is-mentaal”-–-rolf-en-wendy-tussen-de-veteranen-op-het-museumplein-—-potkaars-–-praat-met-iedereen

02-04-21 09:03:00,

Op zondag 28 maart bevonden Rolf en Wendy zich schouder aan schouder met de veteranen ter bescherming van de mensen die demonstreerden op het Museumplein. Tegenover zich Politie en ME, wapenstokken en waterkanonnen. Op 31 maart deden ze verslag van wat er die zondag gebeurde en waarom ze daar stonden.

youtube

lbry

rumble

bitchute

Rolf: ‘we zijn daar voor vrijheid en vrede en dat kan je alleen uiten door ook in vrede daar te staan. Wat je ook gebeurt, dat is fysiek maar vrede en gedachtengoed waarom je er staat, dat is mentaal. Ze kunnen je dus mentaal niet raken als ze je fysiek gaan slaan”. “Het enigste is, de mensen die op je afkomen staan vaak onder enorme druk. En de mensen die niet op jou afkomen, maar bijvoorbeeld regio politie zijn, die hebben wel hetzelfde uniform aan en die worden er ook op aangekeken”.

links:

activisme

Rico Brouwer

1 April 2021

museumplein, rolf, wendy, demonstratie, veteranen, amsterdam, halsema

Comment

Next

Willem Engel wegens opruiing voor de politierechter – interview in Potkaars en registratie van rechtszitting

Rico Brouwer

30 March 2021

willem engel, rechtszaak, den haag, opruiing, politierechter, viruswaarheid, demonstratie

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: