Zombie Apocalypse – Frontnieuws

zombie-apocalypse-–-frontnieuws

02-04-21 09:21:00,

Ik heb al enkele maanden het gevoel dat er behoefte was aan een samenvatting van wat er tot nu toe is gebeurd – een eenvoudige samenvatting die kan worden gebruikt om mensen te helpen begrijpen hoe en waarom politici, miljardairs en allerlei schurken hun vrijheid hebben gestolen, de democratie hebben vernietigd en opzettelijk beleid hebben ingevoerd dat bedoeld is om miljarden te doden.

Ik hoop dat degenen die al wakker zijn, deze video zullen aanbevelen aan degenen die nog vast slapen. Alles in deze video is, zoals altijd, volledig accuraat en kan gemakkelijk worden bewezen door websites zoals die van de BBC, de Guardian en de rest van de mainstream media te mijden – door een beetje onderzoek te doen op het internet. De BBC wordt verondersteld onpartijdig, eerlijk en evenwichtig te zijn. Het is geen van die dingen. Ze zou moeten worden afgeschaft en het personeel zou meer verantwoordelijk werk moeten krijgen – het repareren van gaten in de weg en het opruimen van afval uit de heggen van het land zou misschien niet helemaal buiten hun mogelijkheden liggen. Oh, en de ‘factcheckers’ moeten vermeden worden. Er zijn er nu duizenden van over de hele wereld. De meesten zijn oneerlijk – gekocht en betaald door individuen, bedrijven en liefdadigheidsinstellingen met gevestigde belangen te beschermen, schrijft Dr Vernon Coleman.

De fraude aller tijden begon in het begin van 2020 toen een wiskundige genaamd Ferguson waarschuwde dat de griep van dat jaar de wereld tot stilstand zou brengen, miljoenen mensen zou treffen en een biljoen doden zou veroorzaken.

Ferguson heeft niet bepaald een benijdenswaardige staat van dienst. Hij werkt aan het Imperial College in Londen dat nauwe banden heeft met de Bill en Melinda Gates Stichting. Of, beter gezegd, nauwe banden met hun geld. De laatste jaren heeft Ferguson een aantal overdreven voorspellingen gedaan en als hij een wedstrijdtipper zou zijn, zou je hem links laten liggen. Ferguson verpestte het met de mond-en klauwzeer. Hij zat achter het varkensgriep fiasco. Enzovoort, enzovoort.

Maar op basis van de bizarre voorspellingen van Ferguson over de hernoemde griep, die ik destijds, na het beschikbare bewijsmateriaal goed te hebben bekeken, ergens tussen dom en heel dom vond zweven, was er sprake van om fatsoenlijke, gezonde burgers op te sporen en onderdrukkende,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: