Kritische gesprekken over Belgische opstand, Rutte’s leugens en politie-apparaat – De Lange Mars Plus

kritische-gesprekken-over-belgische-opstand,-rutte’s-leugens-en-politie-apparaat-–-de-lange-mars-plus

03-04-21 12:29:00, Demo Ter Kamerenbos, Brussel

Met de maker van de Audiokrant, Niels Lunsing, heb ik een belafspraak ‘s morgens om half negen. Een uurtje daarvoor heb ik bijna twintig verslagen gelezen van onthullingen van politie-agenten over hun corps. Niels overvalt me er eigenlijk mee. Onze afspraak was ik vergeten, zo zat ik nog in de ellende waarover ik gelezen had.

Over de aftakeling van ons land in de richting van een totalitaire staat waarbij de militaire junta’s van Latijns-Amerika verbleken. Ik ben kwaad, nee razend. Hoe is het mogelijk dat een stel omhooggevallen politici van onze politie een fascistische bende aan het maken zijn? Met dat gevoel ga ik het gesprek met Niels in, het komt dus rechtstreeks uit het hart, uit mijn hart.

In de 31e editie van De Audiokrant praat Niels Lunsing ook met Veerle Coulembier van RT België en Guido Jonkers van Wanttoknow. Veerle doet verslag van de jongste opstand in België, waar de Belgen eindelijk in beweging lijken te komen tegen de draconische coronamaatregelen. Guido zet het vergrootglas op Rutte.

Luister zelf

De Audiokant is een wekelijkse bundeling van onafhankelijk nieuws. Naast de reguliere media bestaat er ook een alternatieve media waar veel mensen in Nederland zich met passie inzetten voor eerlijke en onafhankelijke nieuwsvoorziening. Het geluid van de alternatieve vrije media is de afgelopen jaren flink gegroeid en wil graag meer samenwerking.

Om dit geluid te versterken maakt Niels regelmatig een overzicht van verschillende kanalen met onafhankelijk nieuws (websites, YouTube-kanalen, podcasters en schrijvers) die bestaan naast de oude media.

 

Post Views: 237  » Lees verder

%d bloggers liken dit: