Rellen in Zwitserland: “We laten ons niet meer opsluiten!” – Frontnieuws

rellen-in-zwitserland:-“we-laten-ons-niet-meer-opsluiten!”-–-frontnieuws

03-04-21 07:31:00,

In St. Gallen in Zwitserland zijn er gisteravond en vannacht hevige botsingen geweest tussen demonstranten en politie. Volgens berichten in de media waren tot 1.000 jongeren in het centrum van de stad bijeengekomen om te demonstreren tegen de beperkingen van Corona.

St. Gallen: Mindestens zwei Verletzte bei heftigen #Ausschreitungen in der Innenstadt. Jugendliche attackieren Polizei mit Molotowcocktails, Feuerwerk, Flaschen und Steinen. Mehrere Festnahmen. #Krawall #StGallen @StapoSG pic.twitter.com/AOnuFLasN3

— LIVE1 (@LIVE1TV) April 3, 2021

“We laten ons niet meer opsluiten! – Corona en de regering kunnen de pot op”, schreeuwde naar verluidt een jonge vrouw. De politie had een groot aantal manschappen uit verschillende kantons verzameld, omdat er van tevoren rellen werden verwacht. Het aanvankelijk vreedzame protest escaleerde snel. Politieagenten werden bekogeld met vuurwerk en schoten terug met rubberkogels en traangas. Volgens de stadspolitie van St. Gallen zijn er ook molotovcocktails gegooid. In totaal werden 19 mensen gearresteerd, bericht RT Duits.

Zwitserland: Meer dan 80 procent van de Somalische migranten heeft een uitkering

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: