Canada stuurt COVID-positieve reizigers naar ‘internerings’-faciliteiten – verwekomt 400.000 nieuwe immigranten die zijn vrijgesteld van quarantaine – Frontnieuws

canada-stuurt-covid-positieve-reizigers-naar-‘internerings’-faciliteiten-–-verwekomt-400.000-nieuwe-immigranten-die-zijn-vrijgesteld-van-quarantaine-–-frontnieuws

04-04-21 08:04:00,

Canadezen die naar hun land terugkeren, moeten voor en na het opstijgen worden getest, en als de testresultaten positief zijn, moeten zij onmiddellijk in quarantaine in speciale overheidsfaciliteiten. De regering sluit mensen op zonder proces. Volgens de Canadese regering kan iedereen die probeert zijn opsluiting in een interneringsfaciliteit van de regering te ontlopen, een boete van een miljoen dollar en drie jaar gevangenisstraf tegemoet zien.

Een parlementslid waarschuwde dat het uren kan duren om deze door de regering goedgekeurde hotels te boeken, en dat voedsel en water niet altijd beschikbaar zijn. De deuren van sommige interneringsfaciliteiten zijn niet op slot, en gedetineerden hebben geen manier om zichzelf te beschermen terwijl ze slapen, wat heeft geleid tot seksueel geweld. Op hetzelfde moment dat de regering haar eigen burgers in een wurggreep neemt, zal het land de komende acht maanden 400.000 nieuwe immigranten verwelkomen die zijn vrijgesteld van quarantaine.

In november gaf premier Justin Trudeau toe dat het Covidbeleid er niet op gericht is het Coronavirus te stoppen en levens te redden, maar dat het een kans is om de westerse beschaving voorgoed te veranderen. Hij zei: “Deze pandemie is een kans voor een reset. Dit is onze kans om onze inspanningen van voor de pandemie te versnellen en economische systemen opnieuw uit te denken om globale uitdagingen zoals extreme armoede, ongelijkheid en klimaatverandering daadwerkelijk aan te pakken”.

Schokkend lek: Canada bouwt overal interneringskampen – Wat is er aan de hand?

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: