Pasen NEE – Ramadan JA – Zo worden de Duitsers voor de gek gehouden – Frontnieuws

pasen-nee-–-ramadan-ja-–-zo-worden-de-duitsers-voor-de-gek-gehouden-–-frontnieuws

04-04-21 05:42:00,

Je hoefde geen waarzegger met een kristallen bol of een begaafde ziener als Nostradamus te zijn om weken geleden te voorspellen dat Paasvieringen dit jaar niet zouden worden toegestaan door Coronamaatregelen, maar bijeenkomsten voor de Ramadan wel. Het was voldoende om de agenda’s en het gedragspatroon van de heersende elites te begrijpen om te voorzien wat nu is uitgekomen.

Net als vorig jaar wordt ook deze keer het paasfeest in Duitsland gesaboteerd. Naast het praktische verbod voor christenen om zoals gebruikelijk kerkdiensten bij te wonen, willen zij ook de contacten tussen burgers tot een minimum beperken. Dus de lockdown wordt verlengd tot 18 april. Met Pasen zullen de tot nu toe strengste maatregelen sinds het begin van de zogenaamde ‘pandemie’ van kracht worden, bericht Unser Mitteleuropa.

De andere disciplinaire maatregelen en pesterijen zijn:

  • Verplichtingen om snelle tests in te voeren waar de afstandsregels niet consequent kunnen worden nageleefd.
  • Exitbeperkingen.
  • Aangescherpte contact beperkingen.
  • De verplichting om een medisch mondkapje te dragen, zelfs in de auto, wanneer een persoon die geen lid is van het eigen gezin een lift krijgt.
  • Privé-bijeenkomsten zijn slechts toegestaan met één ander huishouden, maar er mogen ten hoogste vijf personen bij aanwezig zijn. Kinderen tot 14 jaar worden niet meegeteld. Echtparen worden als één huishouden beschouwd.
  • Openluchtrestaurants – die eerder al mochten heropenen – moeten tijdens deze vijf dagen sluiten.
  • Levensmiddelenzaken “in de strikte zin” mogen alleen open op Stille Zaterdag.
  • Van religieuze gemeenschappen wordt geëist om alleen virtueel diensten aan te bieden.

Pas na Pasen zullen verdere versoepelingen mogelijk zijn, op voorwaarde dat de incidentiecijfers ver genoeg dalen. (Bron)

Oostenrijk handelt nog doorzichtiger

De zwart/groene Oostenrijkse regering houdt niet eens de schijn op dat het opleggen en beëindigen van de lockdown een noodzakelijk gezondheidsbeleid voorstelt. In de Alpenrepubliek zal de lockdown op 11 april worden beëindigd. En wat begint er de volgende dag? Raad eens. Het antwoord: Ramadan. Toevalligheden gebeuren nu eenmaal in het leven.

Meer dan 400 moslims bij clanbegrafenis in Duitsland: Corona-restricties zijn niet van toepassing op migranten

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: