Rechtbank van Peru zegt dat COVID-19 gemaakt werd door criminele elite

rechtbank-van-peru-zegt-dat-covid-19-gemaakt-werd-door-criminele-elite

04-04-21 08:04:00,

Op het Argentijnse journaal deed de journaliste Veronica Ressia verslag van een opmerkelijke uitspraak door een Peruaanse Strafkamer van Beroep. Zij oordeelden namelijk dat COVID-19 gemaakt werd door een criminele elite. Hierbij verwijzen ze naar het feit dat een pandemie nooit kan worden voorspeld. Toch organiseerden Bill Gates en het World Economic Forum een simulatie van een wereldwijde coronavirus pandemie, in New York City, slechts twee maanden voor er inderdaad een coronavirus pandemie uitbrak. Ze kondigden aan dat deze pandemie voor de deur stond. Tijdens de simulatie werd onder andere besproken hoe de media moest worden ingezet.

Bekijk DIT ARGENTIJNSE NIEUWSBERICHT

Om deze pagina te delen op andere social media of via email, kopieer en plak je deze url: http://www.stopworldcontrol.com/nl/peru

Steun de Strijd voor Vrijheid

Stop World Control wordt geheel gratis ter beschikking gesteld, omdat ik bewogen ben voor ons land, ons volk en alle mensen die lijden door deze extreme misdaden. Strijden voor de vrijheid van Nederland, Belgie en de wereld is mijn full time bezigheid geworden. Als je dit waardeert, en me wilt helpen met dit werk door te gaan,
maak dan aub een gift over op IBAN:

NL87ABNA0514741910 tnv David Sorensen 

Hartelijk dank!

Lees ook deze belangrijke artikelen

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: