“Vaccin gekregen en ik voel me prima”…!

“vaccin-gekregen-en-ik-voel-me-prima”…!

04-04-21 05:47:00,

X
X

Mensen zeggen:
‘Ik heb mijn vaccin gehad en voel me prima.’

2021 © Dolores Cahill | deze versie WantToKnow.nl/be

x

Porfessor dr. Dolores Cahill

Dit is de ongeschoolde en onwetende verdediging van iedereen die het vaccin heeft genomen en dit gebruikt als bewijs dat het vaccin werkt, wanneer ze geconfronteerd worden met iedereen die het vaccin in twijfel trekt. Als dat je verdediging is, dan heb je naar geen woord geluisterd van wat iemand heeft gezegd, inclusief de wetenschap zelf. Het is een mRNA vaccin. Innovatief medicijn. Volledig ongetest. Anders dan enig ander vaccin. In feite, stapt het uit de geneeskunde en stevig in de genetica. Laat me het uitleggen.

Wat is RNA? RNA is Ribonucleïnezuur. En als je echt naar school bent geweest, heb je natuurlijk gehoord van DNA. Dat is een afkorting van DesoxyriboNucleïneZuur. En als je iets moet weten over DNA, is het feit, dat het de genetische opmaak van elk organisme bevat. Met andere woorden, het is de unieke kern van wie je verwezenlijkt in deze wereld.

Beide stoffen/verbindingen (RNA en DNA) lijken erg op elkaar, maar hebben ook hun verschillen. Maar het is veel belangrijker, we het eens over hun functies in het menselijk lichaam te hebben. DNA repliceert en slaat genetische informatie op. Het is een blauwdruk (de kern van) voor alle genetische informatie in een organisme. RNA zet de die genetische informatie in het DNA om, in een bruikbaar formaat om eiwitten te bouwen, en verplaatst deze informatie vervolgens naar ribosomale eiwitfabrieken.

Het mRNA-vaccin bevat de letter ‘m’ die staat voor messenger. Dat mRNA is dus een kunstmatige/synthetische ‘boodschapper’ een RNA-streng, die de genetische informatie in het DNA omzet. Het DNA gaat dus -na het toegediend krijgen van mRNA- iets ánders doen, dan het DNA dient te doen. Nu hebben ze u verteld dat dit wordt gedaan, om eiwitten te produceren die het immuunsysteem te versterken, zódanig dat het Covid-virus wordt bestreden. MAAR, als je écht naar het grotere plaatje hier kijkt, zou het jou behoorlijk gevoelloos kunnen maken, om de potentiële realiteit van de situatie te begrijpen.

Als je het vaccin al toegediend hebt gekregen,
dan kun je er zeker van zijn,
dat jouw DNA nu aan het veranderen is.  » Lees verder

%d bloggers liken dit: