Bijna de helft van alle Amerikaanse gezondheidswerkers wijst Covid-19-vaccins om zinnige redenen af – Frontnieuws

bijna-de-helft-van-alle-amerikaanse-gezondheidswerkers-wijst-covid-19-vaccins-om-zinnige-redenen-af-–-frontnieuws

05-04-21 07:44:00,

De media hebben degenen die weigeren zich te laten injecteren tegen Covid-19 gecategoriseerd als “anti-vaxxers” die “verkeerde informatie” verspreiden in weerwil van de richtlijnen van de medische gevestigde orde. De waarheid is echter dat degenen die misschien het meest tegen de injecties zijn, artsen en verpleegkundigen zijn die elke dag met geneesmiddelen werken.

Bijna de helft van alle gezondheidswerkers zegt nee tegen Covid-19 griepinjecties, zo blijkt. Slechts 52 procent van degenen die in de geneeskunde werken heeft ten minste één Covid-19 griepprik gehad, terwijl de andere 48 procent niet van plan is mee te doen. Een op de zes gezondheidswerkers is zelfs van plan ontslag te nemen als hun werkgever hen vertelt dat ze een injectie moeten krijgen om te kunnen blijven werken.

Het onderzoek, dat werd uitgevoerd door The Washington Post en de Kaiser Family Foundation, is het grootste en meest uitgebreide in zijn soort. Het betrof 1.327 personeelsleden die werkzaam zijn in ziekenhuizen, verzorgingstehuizen en andere soortgelijke instellingen.

Waarom het risico lopen te sterven aan een vaccin als het virus dat het zogenaamd “bestrijdt” nauwelijks een bedreiging vormt?

Gelijkaardig onderzoek uitgevoerd door verschillende grote instellingen, waaronder Brown University en Harvard University, toonde aan dat bijna 40 procent van al het verplegend personeel de eerste vaccinatie tegen Covid-19 had afgewezen. Hun redenen om nee te zeggen zijn allemaal heel logisch.

Veel gezondheidswerkers hebben ook hun bezorgdheid geuit over het feit dat zij niet bekend zijn met de ingrediënten die in de vaccins worden gebruikt. Een daarvan is polyethyleenglycol (PEG), een chemisch conserveringsmiddel waarvan bekend is dat het zowel giftig als anafylactisch kan zijn.

Nu de nieuwsberichten zich blijven verspreiden over gevaccineerde mensen die ziek worden of overlijden, hebben ook veel gezondheidswerkers aangegeven dat zij het zich niet kunnen veroorloven het risico te lopen ziek te worden en hun werk te verzuimen. Velen hebben ook een gezin en kunnen het zich niet veroorloven te sterven aan een virus dat een overlevingskans heeft van meer dan 99,9 procent.

Vrouwelijke verpleegkundigen en artsen zijn ook bezorgd dat ze onvruchtbaar worden door de injecties, waarvan ook bekend is dat ze spontane miskramen en abortussen veroorzaken.

Ten slotte zijn werknemers in veel verschillende sectoren bezorgd dat de langetermijneffecten van de experimentele injecties onbekend zijn.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: