De politie is je beste kameraad! – Vrijheidsbijeenkomst / Demonstratie, Hellevoetsluis — Potkaars – praat met iedereen

de-politie-is-je-beste-kameraad!-–-vrijheidsbijeenkomst-/-demonstratie,-hellevoetsluis-—-potkaars-–-praat-met-iedereen

05-04-21 09:40:00,

Het was van te voren netjes afgestemd met de burgemeester, op de meest corona veilige plek die je maar kunt bedenken: aan het Haringvliet, op het strand. Met de zee aan de ene kant en zeeen van ruimte aan de andere. Toch verboden. De vrijheidsbijeenkomst werd verplaatst naar het hart van Hellevoetsluis, midden in de vesting, op het pleintje voor het gemeentehuis. Daarvandaan ging het in optocht richting politiebureau om daar een statement uit te spreken. “De politie is je beste kameraad” werd onderweg gezongen door Wijnand Schippers. De politie sloot in opdracht van de burgemeester de weg naar het politiebureau af en sloot daarna de demonstranten in. Een beetje zoals op het Museumplein en Malieveld, maar dan in het klein in het meestal pittoreske en rustige Hellevoetsluis. Verslag van demonstratie op eigen gelegenheid; koffie drinken op 4 april 2021.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: