Het Grote Geheel – een wereldorde genegeerd in het Covid-debat – Frontnieuws

het-grote-geheel-–-een-wereldorde-genegeerd-in-het-covid-debat-–-frontnieuws

05-04-21 10:08:00,

Wat is het “Grote Geheel” van Covid-19, alias SARS-CoV-2? Is het dat wat we ook als eindspel kunnen aanduiden, of wat Aldous Huxley “Brave New World” (1932) noemde, science fiction – geleidelijk werkelijkheid wordend in de vorm van de VN Agenda 2030 – met het uitvoeringsinstrument van Agenda ID2020 gecreëerd door Bill Gates.

We staan aan het begin van het eindspel. We bevinden ons in wat het Rockefeller Report van 2010 “The Lockstep” scenario noemt, schrijft Peter Koenig.

Dit is het eerste van vier scenario’s die worden uitgelokt door een onzichtbare vijand, een virus, een Coronavirus, vergelijkbaar met het virus dat ten grondslag lag aan de SARS-uitbraak in China van 2002 tot 2004.

Dit virus moet worden gepropageerd als een enorm dodelijk gevaar. Het is een hersenspoelende angstcampagne. Het besluit voor de lancering werd genomen tijdens Event 201, in NYC op 18 oktober 2019 – enkele weken voor de eigenlijke SAES-CoV-2 uitbraak.

En dat werd bevestigd tijdens de conferentie van het Wereld Economisch Forum (WEF) in januari 2020 in Davos, Zwitserland.

Event 201, georganiseerd door de Bill and Melinda Gates Foundation, de Johns Hopkins School of Medicine (gefinancierd en gecreëerd door de Rockefeller Foundation) en het WEF, was voornamelijk een computersimulatie van een SARS-achtige pandemie, die in 18 maanden zo’n 65 miljoen mensen zou doden – en de wereldeconomie zoals we die kennen zou vernietigen.

Wat werd voorzien was een bio-oorlog tegen de mensheid. Het virus heette SARS-Cov-2, en werd later door de WHO om redenen van verhulling voor de makers omgedoopt tot “Covid-19”. De naaste metgezel van het virus was ANGST – angst als wapen.

Samen met een enorme propaganda- en hersenspoelingsinspanning werd de hele wereld – 193 lidstaten van de VN – als Covid risico aangeduid – en de WHO verklaarde op 11 maart 2020 een pandemie – zoals later bleek een plandemie te zijn.

Stel u zich dat eens voor. Met slechts ongeveer 4.600 “gevallen” wereldwijd, noemde de Wereldgezondheidsorganisatie het een pandemie.

De wereld ging in een shocktoestand. Wanneer mensen in shock zijn, zijn ze goedgelovig en zullen ze alles accepteren – zie Naomi Klein’s “The Shock Doctrine” (2008).

Een onzichtbare globalistische cabal gaf tegen medio maart 2020 opdracht tot een wereldwijde lockdown van alle 193 VN-regeringen tegelijk.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: