Hoe Windows 10 je bespioneert 2.0..

hoe-windows-10-je-bespioneert-20.

05-04-21 09:16:00,

 

CREEPY Bill Gates slaat weer toe:

Windows10 luistert stiekem mee en..
neemt je toetsaanslagen op met verborgen keylogger
om deze vervolgens naar Microsoft te uploaden..!

Hoe Windows 10 je bespioneert 2.0..

 2021 © Natural News/Ethan Huff | deze versie WantToKnow.nl/be
2021  Ned. vertaling: Frank Bleeker
 x

Hoe is het mogelijk zul je je afvragen.. Verborgen in de software van het Windows 10-besturingssysteem van Microsoft is een keylogger-spywaremodule ingebouwd, die de toetsaanslagen en stemmen van gebruikers registreert en deze privégegevens rechtstreeks naar ’het moederschip’ verzendt. Een andere griezelige ‘functie’ van een softwareplatform dat oorspronkelijk was ontworpen door miljardair-eugeneticus Bill Gates, de Windows 10-keylogger-add-on, was zogenaamd ‘bedoeld voor testen, niet voor dagelijks gebruik’. En toch is het ‘t laatste geworden, hoewel de meeste gebruikers geen idee hebben dat het bestaat.

Microsoft gaf met tegenzin toe, toen er in 2015, bij het uitkomen van Windows 10, op werd gewezen. dat er ‘spraakinformatie verzamelt kan worden’ en ook ‘getypte tekens’ van gebruikers, zonder hun medeweten en zonder dat zij daarvoor expliciet of uitdrukkelijke toestemming geven. We weten nu dat het in Washington gevestigde bedrijf precies dat doet. Lincoln Spector is redacteur van het toonaangevende computerblad ‘PC World’, en zei over deze ontdekking.

Ik zei in 2015, dat ik ten zeerste betwijfel of de ergste spywarefuncties in het eindproduct zullen blijven. Maar ik had het mis. De sectie ‘Veel gestelde vragen over spraak, handschrift, typen en privacy’ van Windows 10 geeft toe dat wanneer een gebruiker met een Windows-apparaat communiceert door ‘te spreken, te schrijven (handgeschreven) of te typen, Microsoft spraak-, handgeschreven- en getypte gegevens verzamelt, inclusief informatie over uw agenda en personen (ook bekend als contacten) …”

De privacyverklaring van Microsoft herhaalt dit, hoewel het allerlei andere informatie bevat in de vorm van 17.000 woorden die wat extra tijd en moeite kost om volledig door te lezen. Meer gerelateerd nieuws over de technische inbreuk op persoonlijke privacy is te vinden op Surveillance.news (HIER).

Microsoft: ook schuldig aan verraad met China..
Het goede nieuws is dat de keylogging-functie van Windows 10 kan worden uitgeschakeld, zo lijkt het althans. Door op ‘Instellingen’ in het linkerdeelvenster van het Start-menu te klikken,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: