Leugens, verdomde leugens, ‘de feiten’… – Interessante Tijden

leugens,-verdomde-leugens,-‘de-feiten’…-–-interessante-tijden

05-04-21 09:52:00,

Een Certificate Of Vaccination (COV) -kaart, lag 2018 al vast.

Karel van Wolferen stuurde een artikel van Global Research dat onderstreept wat wij al maanden geleden brachten, en wat iedereen waaronder Jensen al bracht omdat dit open en bloot staat in de Roadmap van de Europese Commissie van 2018: dat iedereen een COV-ID zou krijgen, oftewel een Certificate of Vaccination Identification. Vaccinatiepaspoort. Met de goede theorie van de wereld, is er eigenlijk nooit iets ‘nieuws’. Op Event 2.01, volgde Health 2.02 (april 2020) en vervolgens in november stap 2.03: het bespreekbaar maken van verplicht spuiten.

Oktober 2019, Event 201: Corona-oefening van Bill & Melinda Gates, Event 201 Foundation en World Economic Forum in ….. WUHAN (China)

Stond dus drie jaar, 1 2 3 jaren geleden al vast. Wie weet dat Nederland sinds ’45 een vazalstaatje van het Anglo-Amerikaanse globalisten-complex is, net als de EU met haar Eurodollar leest eigenlijk nooit iets ‘nieuws’. Je vult slechts details in bij de grote puzzel.

The Health 202. Immuniteitcertificaten (COV), ze maken er al reclame voor in april 2020

Niets verborgen aan wat ons wacht
Na Event 201 in oktober 2019 (oefenen voor de plandemie die ‘uitbrak’ in januari-maart) kwam The Health 202 in april 2020 dat voor de COV-ID reclame maakte. Ontkende Rutte dat nog in september 2020 en waren we allemaal gekkiecomplottiewappie, nu geven ze het wel openlijk toe.

En in november 2020 volgde bij het epicentrum van Bill Gates zijn ‘pandemie’, het Johns Hopkins de aanzet van stap 203: het bespreekbaar maken van de verplichte spuit, dus het afschaffen van artikel 3 van de Verklaring van de Rechten van de Mens.

Stap 2.03

Alles ligt mooi op schema. Of we nu World Economic Forum als premier krijgen (Sigrid Reset Kaag) of DSM/Feike Sijbesma (Edith Schippers).

Leave Noone Behind, ook Koning Willem Alexander nam die term al in de mond

Zoals ook James Corbett van The Corbett Report onderstreept, wanneer hij de editie van maart 2020 voorleest van Foreign Affairs waarin ‘Josef Biden’ aangeeft wat hij als president zal doen.

U leest het goed, maart tweeduizend en twintig wist (de ghostwriter van) Biden al dat hij het zou worden. Twintig, niet eenentwintig.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: