Alle wijzers in het rood? – hoe het RIVM ons misleidt | Stichting Vaccin Vrij

alle-wijzers-in-het-rood?-–-hoe-het-rivm-ons-misleidt-|-stichting-vaccin-vrij

06-04-21 07:25:00,

Op 30-03-2021 bericht het RIVM: Alle wijzers in het rood1

“In de week van 24 tot en met 30 maart kregen 51.866 mensen een positieve testuitslag, dit is een toename van 13% vergeleken met de week daarvoor. Het reproductiegetal was 1,07 op 15 maart en is iets gedaald in vergelijking met het getal van de week ervoor maar is nog steeds volledig boven de 1. Dat betekent dat het aantal besmettingen met SARS severe acute respiratory syndrome -CoV coronavirus -2 in Nederland nog steeds toeneemt. In de afgelopen week werden 1.578 mensen met COVID-19 opgenomen in het ziekenhuis, 65 opnames meer dan de week ervoor. Op de IC intensive care afdelingen werden 317 mensen opgenomen, dit is ongeveer gelijk aan de week ervoor. Het percentage positieve testen steeg in de afgelopen week naar 8,5% ten opzichte van 8,1% een week eerder.”

De boodschap is ‘gevaar: we zitten in het rood’. De media nemen het braaf over en de massa blijft braaf bang.

Zwarte Leugens en witte leugens

 

Een zwarte leugen is iets zeggen wat niet waar is. Bijvoorbeeld het cijfer is gedaald terwijl het gestegen is. Dat is niet wat het RIVM doet. Alle wijzers zijn omhoog gegaan.

Het RIVM gebruikt geen zwarte leugens, maar is een meester in witte leugens. Dat wil zeggen: cruciale informatie wordt weggelaten, waardoor de boodschap in feite een leugen is.

IC-opnames 2020

 
Weglating 1: Alle cijfers zijn gestegen ten opzichte van vorige week, maar niet ten opzichte van vorig jaar.

Op 25-05-202 bericht te NOS: ‘Coronacijfers van 2 mei: IC-bezetting onder 700, verschil tussen regio’s.

“Het aantal coronapatiënten op intensive-careafdelingen in Nederland is voor het eerst sinds de piek van begin april weer onder de 700 gekomen, namelijk op 680 patiënten”.2

Op 29 maart 2020 lagen er volgens NICE zelfs 900 mensen op de IC.3

Weglating 2: ‘Toenemende positieve testen’ valt te manipuleren met toenemend aantal mensen dat wordt getest. Des te meer testen er worden afgenomen, des te groter het aantal positieve testen, De PCR-test is niet geschikt is om SarsC0v2- virus te diagnosticeren en geeft schrikbarend hoog aantal vals positieven. Hoeveel mensen zijn er vorige week getest?

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: