Emotionele noodkreet uit Israël om internationale hulp (Nederlands ondertiteld) – Frontnieuws

emotionele-noodkreet-uit-israel-om-internationale-hulp-(nederlands-ondertiteld)-–-frontnieuws

06-04-21 04:34:00, Ilana Rachel Daniel komt met een emotionele noodkreet om internationale hulp uit Jeruzalem, de hoofdstad van Israël. In recordtempo is de regering bezig de hele bevolking – inclusief zwangere vrouwen en kinderen – in te enten tegen het Coronavirus.

“Burgerrechten worden opzij gezet en mensen mogen op meerdere plaatsen in de samenleving niet meer meedoen tenzij ze gevaccineerd zijn of op sommige werkplekken, na herhaalde PCR-testen om de 2-3 dagen”, vertelt Ilana aan Flavio Pasquino in de BLCKBX studio via een livestream verbinding, die Ilana op het spoor kwam na een – nog – emotioneler audiofragment op Telegram.

Ilana vertelt over de Groene Pas, de Vrijheidsarmband, het mRNA-vaccin en mensenrechtenschendingen. “Doet denken aan het fascisme”, aldus Ilana Rachel die zo’n 25 jaar geleden vanuit de VS naar Jeruzalem emigreerde. Ilana Rachel is in Jeruzalem actief als gezondheidsadviseur, activiste en voorlichter voor een nieuwe politieke mensenrechtenpartij (Rappeh) die zwaar wordt bestreden door het regime. Meedogenloos gecensureerd in zowel de reguliere als de sociale media en met leden van de partij gedwarsboomd in hun dagelijks leven.

Eventueel Nederlandse ondertiteling kiezen onder instellingen (het radertje in de onderbalk).

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Israëlische Rabbi Chananya Weissman’s 31 redenen waarom hij het ‘vaccin’ niet neemt – “Het hele ding stinkt”

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: