Pandemie simulatieoefeningen – voorbereiding op een nieuw tijdperk?

pandemie-simulatieoefeningen-–-voorbereiding-op-een-nieuw-tijdperk?

06-04-21 09:28:00,

Pandemie simulatieoefeningen – voorbereiding op een nieuw tijdperk?

07.04.2021 | www.kla.tv/18470

Openhartige mening, vandaag met auteur en journalist Paul Schreyer. Paul Schreyer is auteur en journalist en schrijft kritische wetenschappelijke boeken over politieke onderwerpen. In zijn lezing “Pandemie simulatieoefeningen – voorbereiding op een nieuw tijdperk?” overbrugt hij de periode vanaf 1990, het einde van de Koude Oorlog, tot de huidige coronacrisis. Hij legt uit dat deze crisis geen toeval is, maar dat er een lange planning aan vooraf is gegaan. Hij zegt dat Amerika vanaf 1990 individuele acties en oefeningen heeft uitgevoerd die het pad hebben geëffend voor een wereldwijd terreurbewind, dat in 2001 op 11 september (9/11) is begonnen en is uitgeroepen tot de “oorlog tegen het terrorisme”. Schreyer toont de draden hiervan en daarmee de ontwikkeling en handhaving van deze plannen tot op de huidige dag van de wereldwijde coronapandemie. Luister nu naar de zeer verhelderende toespraak van Paul Schreyer.

van f.

Bronnen/Links: https://wissen-ist-relevant.de
Video Paul Schreyer Pandemie Planning Rollenspelen – voorbereiding voor een nieuw tijdperk?

Pandemie simulatieoefeningen – voorbereiding op een nieuw tijdperk?

uitzending en toebehoren in de gewenste kwaliteit downloaden:

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: