Terwijl mensen blijven sterven verandert AstraZeneca naam vaccin in Vaxzevria – Xandernieuws

terwijl-mensen-blijven-sterven-verandert-astrazeneca-naam-vaccin-in-vaxzevria-–-xandernieuws

06-04-21 09:19:00,

Weer twee mensen geslachtofferd op het altaar van de onaantastbaar verklaarde Covid vaccins.

—————————————————————————————————————————————–

Weer twee Italiaanse leraren gestorven na vaccinatie – Duitse moeder verliest 32 jarige dochter na inenting met AZ vaccin – Bijsluiter: ‘Genetisch gemanipuleerd chimpansee adenovirus gekweekt in humane embryonale cellen’ – Werking en veiligheid vaccin bij ouderen en chronisch zieken hoeft pas over DRIE jaar definitief te worden aangetoond

—————————————————————————————————————————————–

AstraZeneca heeft de naam van zijn genetisch gemanipuleerde ‘chimpansee’ vaccin veranderd in Vaxzevria, mogelijk om de aandacht af te leiden van het feit dat overal mensen blijven sterven na geïnjecteerd te zijn met dit hoogst experimentele, overduidelijk gevaarlijke goedje. De bijsluiter van het AZ/Vaxzevria vaccin is al dermate afschrikwekkend, dat het voor mensen met nog maar een half functionerend verstand ondenkbaar is zich hier ooit mee te laten inspuiten. Desondanks is de toediening van dit vaccin in Nederland, dat naar mijn persoonlijke overtuiging neerkomt op een potentiële ernstige misdaad tegen de menselijkheid, slechts tijdelijk opgeschort.

De 55 jarige Augusta Turiaco en de 46 jarige Cinzia Pennino kunnen aan de almaar langer wordende lijst dodelijke slachtoffers van de corona vaccins worden toegevoegd. Beide docenten werden binnen enkele dagen na geïnjecteerd te zijn met het AZ vaccin doodziek, bleken bloedklonters te hebben gekregen, en stierven binnen een à twee weken. Desondanks beweerden de autoriteiten dat er ‘geen verband’ is met het vaccin. (1)

Jonge Duitse vrouw sterft na vaccin, politicus zegt ‘op de koop toenemen’

De 32 jarige Duitse psycholoog Dana Ottman werd onmiddellijk na haar AZ-vaccinatie doodziek. Nog geen twee weken later wordt ze door haar moeder dood in bed gevonden. Doodsoorzaak: een enorme hersenbloeding. Een arts zegt van achter zijn hand dat het vaccin hoogstwaarschijnlijk de oorzaak is. Vervolgens hoort ze een SPD politicus op TV ijskoud verklaren dat we ‘de paar mensen’ die aan de vaccins sterven, maar op de koop toe moeten nemen’ (2). Makkelijk gezegd, als het je eigen dochter of andere geliefde niet is.

Toch besloot Duitsland het vaccin voorlopig niet meer de gebruiken voor mensen tot 60 jaar. Kort daarna schortte Nederland het toedienen van het AZ spul voor iedereen op, maar vooralsnog slechts tijdelijk. Nu er een nieuwe naam op is geplakt, Vaxzevria, zal het vaccineren vermoedelijk binnenkort gewoon weer doorgaan.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: